EXCLUSIV! Denisa Răducu se răsuceşte în mormânt! Tatăl regretatei artiste, acuzat de o fărădelege!

+4 click pentru
galerie

EXCLUSIV! Denisa Răducu se răsuceşte în mormânt! Tatăl regretatei artiste, acuzat de o fărădelege! © youtube

Un nou scandal e pe cale să izbucnească la Ştefăneşti, satul natal al Denisei Răducu. Cum pierderea prematură a fiicei sale nu era destul pentru Emilian Raducu, bietul părinte este acuzat acum de comiterea unei ilegalităţi. 

Distrus de durere şi cu un gol imens în suflet, tatăl Denisei Răducu a mai primit o lovitură cruntă. Fără menajamente, un vecin din satul în care trăieşte părintele regretatei vedete a sărit la gâtul bărbatului şi îl învinovăţeşte de furt. 

“M-am certat cu Emilian. Unchiul lui fura diverse lucruri, iar Emilian le vindea mai departe. Într-o zi au luat şi de la mine şi atunci ne-am certat”, ne-a declarat, sub protecţia anonimatului, vecininul lui Emilian Răducu. 

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro