EXCLUSIV / Despărțire cu scandal pentru un artist de la noi! Divorțează, iar soția l-a dat afară din casă

+3 click pentru
galerie

De foarte multe ori dragostea nu ține cont nici de vârstă, culoare, politică, cultură sau limbă vorbită!Iubirea se pare că nu are nevoie de traducere, ea se simte!

Așa s-a întâmplat și cu artistul de origine dominicană, Hector Hevito, care venit pe meleagurile noastre, s-a îndrăgostit iremediabil de o româncă! Deși diferență de vârstă era una măricică, aproape 15 ani, Hector nu a ținut cont și chiar a luat-o de nevastă pe româncă noastră, sperând la un viitor frumos și o familie alături de ea!

Din păcate, socoteală din târg nu se potrivește cu cea de acasă și nu peste mult timp, au început necazurile în paradis! Soția artistului se pare că „profită financiar” de acesta și toate veniturile lui, obținute în urmă cântărilor, ajungeau în mână nevestei care își îndeplinea toate plăcerile! Satul să mai fie la cheremul soției, dominicanul a cerut divorțul, fiind convins că nu asta își dorea el de la femeia iubită!

Dar experiență și vârstă și-au spus cuvântul și „fostă soție” a reușit să-l dea și afară din casă, lăsându-l practic pe drumuri și fără un ban în buzunar! Cum talentul este mai greu de luat, îi dorim lui Hector, putere de muncă și data viitoare când mai alege cu “el corason” să fie atent că uneori poți să te și arzi cu atâta iubire!! 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro