EXCLUSIV! DESPĂRŢIRE-BOMBĂ în lumea mondenă! Cel mai cunoscut "Don Juan" i-a dat papucii iubitei şi s-a afişat cu altă femeie!

Şoc în lumea mondenă! După ce şi-a început vara alături de Iulia Florescu, tânăra care îi furase minţile şi îi topise inima de gheaţă în ultimul an, Lucian Becali a uitat de dragostea pe care o simţea. Ba mai mult, nepotul lui Gigi Becali şi-a petrecut weekend-ul alături de o altă domnişoară demnă de a se afla în prezenţa sa.

După ce Lucian şi Iulia au fost fotografiaţi la începutul acestei veri în incinta clubului pe care bărbatul îl deţine la mare, acesta a decis să schimbe macazul şi să îi ofere şi altei femei şansa de a fi alături de el. Vorba aceea, ţine-mi tu iarna asta de cald, că îţi fac eu vânt la vară. Zis şi făcut. Weekend-ul care tocmai s-a încheiat, Lucian Becali a fost surprins la un club situat pe plaja din Mamaia, la o oră destul de târzie, în compania unei alte domnişoare. Conform unor surse bine informate, acesta o ţinea pe frumoasa şatenă de gât. Toată noaptea, cei doi şi-au oferit gesturi dintre cele mai tandre. La masa lui Lucian Becali şi a noii sale cuceriri se afla, printre alţii, şi celebra Hilda Miller, prietenă foarte bună a machedonului.

E clar! Lucian a revenit la statutul de lup singuratic, dornic să facă „victime” noi. Asta, probabil, până când o machedoancă îi va pune capac pentru totdeauna.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro