EXCLUSIV / Detalii de ultimă oră! Este dat în urmărire generală, iar el trăieste ca în paradis! Cine îl susţine financiar pe fostul iubit al Otiliei Bilionera şi unde se ascunde!

+2 click pentru
galerie

De când România este o țară occidentală și comunismul a rămas o simplă amintire, ei bine și viața în capitală este mult mai palpitantă de zici că ești în filme americane cu împușcături și poliție multă!

Dat în urmărire generală este și Franco Kalu, un fiu de interlop care s-a tăiat pe șoseaua nordului și drept urmare a trebuit să fugă din țară. Fostul iubit al cântăreței Otiliei Bilionera, s-a refugiat se pare în Georgia și am aflat din surse sigure că îi merge foarte bine. Susținut "în străinatate" de rude, Kalu junior are un sponsor principal și anume chiar tatăl său, Marcel Kalu!

CITESTE SI: EXCLUSIV! Am aflat cum s-a intamplat de fapt nebunia! De ce s-au tăiat interlopii pe Şoseaua Nordului

CITESTE SI: EXCLUSIV / Cum se distrează un interlop celebru, în timp ce familia lui este căutată de poliţie! S-a cuplat cu o fostă Miss Columbia

Deși în țară este acuzat de omor, "flăcăul familiei" duce o viața de boier în străinatate. Gurile rele afirmă că Franco ar “toca” săptămânal vreo 10.000 mii de euro, bani veniți din foloase necuvenite și afacerile dubioase ale seniorului!
Cum justiția își face întotdeauna dreptate și cum la rândul lui Franco are drept să-și pledeze nevinovăția, stăm cu sufletul la gură să vedem cum se va termina povestea, că banii tăticului... niciodată! =D

(Franco Kalu): "Scandal monstru la începutul lunii martie a acestui an! Într-o noapte de miercuri spre joi, la ora 04:00 dimineața, Franco Kalu și Giani Hingheru l-au înjunghiat pe „fratele” lui Puya, Răzvan Lucan, zis Românu’, chiar în fața Ambasadei Chinei"

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro