EXCLUSIV / Diana Munteanu, primele declaraţii despre relaţia cu Liviu Vârciu

Între Liviu Vârciu şi Diana Munteanu s-ar fi înfiripat, mai demult,  o idilă. Acum, cântăreţul s-a pozat împreună cu frumoasa blondă, iar fotografia a creat o adevărată isterie în lumea mondenă. Diana Munteanu a vorbit deschis despre relaţia pe care o are cu şarmantul artist.

Nebunia a început după ce Liviu Vârciu a postat poza rde mai jos pe un site de socializare. În plus, imaginea a fost însoțită de un mesaj care le-a ridicat mingea la fileu cârcotașilor:  „Împreună, dar separat”. Astfel, Diana Munteanu s-a văzut nevoită să clarifice situația.
„Noi am colaborat şi vom colabora în multe proiecte de televiziune. Mă înţeleg extrem de bine cu el. Suntem colegi şi prieteni foarte buni”, a declarat Diana Munteanu, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.
Probabil, vorbele Dianei Munteanu îi vor dezamăgi pe cei ce sperau ca între ea și Liviu Vârciu să se fi născut o relație de iubire. Mai mult decât atât, contactat de reporterii nostri, celebrul artist a completat-o pe Munteanu: „Nu este iubita mea! Este o prietenă foarte bună”.
Liviu Vârciu are 35 de ani și, de când a divorţat, a devenit un burlac incurabil. Cel puțin până la proba contrarie.
Diana Munteanu, în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorită cu fostul mare fotbalist dinamovist Claudiu Niculescu, de care s-a despărțit în urmă cu doi ani. Mariajul lor a durat 7 ani. Cei doi au împreună un copil. În prezent, vedeta este implicată în proiecte de televiziune.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro