EXCLUSIV! Două vedete s-au sărutat şi s-au pipăit că în filmele pentru adulţi în văzul lumii! Oameni buni, luaţi-vă o cameră!

+13 click pentru
galerie

Chiar dacă s-au căsătorit de mai bine de o lună, pasiunea dintre ei este mult prea arzătoare ca să poată avea parte de o plimbare liniştită în parc. Din acest motiv cei doi s-au aşezat pe o bancă şi au început să se mângâie şi să se sărute.


Înainte de a fi operată, Roxana Marinescu şi soţul ei, esteticianul Victor Schwartz păreau să fie în stare să facă orice pentru a avea un copil. Un cititor Spynews ne-a trimis la redacţie o serie de fotografii care demonstrează că cei doi sunt pasionali şi când fac o simplă plimbare prin parc. Mai exact, zilele trecute, cei doi au ieşit la o plimbare romantică, pe înserat, prin parcul de lângă casa în care locuiesc. Dar, cum pasiunea dintre ei este una foarte puternică, bruneta şi soţul ei s-au plimbat cât s-au plimbat, iar apoi s-au aşezat pe o băncuţă. Imediat, Roxana a sărit să-l sărute pe Victor, el i-a răspuns plin de pasiune, iar ceea ce a urmat vă putem doar să vă imaginaţi privind fotografiile şi filmarea primite la redacţie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro