EXCLUSIV / Drama neştiută a lui Adi Cristescu! Mărturii emoţionante!

+3 click pentru
galerie

Toate lumea îl cunoaşte pe Adi Cristescu ca fiind un artist care, de mic, a muncit să îşi vadă visul împlinit. Şi se mai ştie despre el că a prezentat o emisiune pe Antena Stars, alături de Mădălina Bălan.  Însă... cu viaţa lui personală este foarte discret. 

Adi Cristescu a oferit un interviu exclusiv pentru Star Matinal de Weekend şi a vorbit pentru prima dată despre EL. Nu i-a fost greu, ci foarte greu.  Artistul a povestit despre viaţa lui de acum, despre copilărie, dar şi despre experienţa care l-a marcat pentru totdeauna. Este vorba despre prima lui iubită. 

 Am plecat de acasă împreună cu ea. A fost prima dată când am locuit cu chirie. Deşi sunt născut, crescut în Bucureşti, am locuit în foarte multe locuri şi cu chirie.

Cu toate acestea, relaţia lor s-a terminat. După patru ani în care au fost unul lângă celălalt în orice moment, s-a despărţit. La scurt timp, Adi Cristescu a primit un telefon pe care nu îl va uita niciodată.  

Am primit vestea de la un apropiat al nostru să merg la spital pentru că a intervenit o problemă foarte gravă şi fosta mea iubită era în comă.
A mai durat câteva zile şi a plecat.  Nimic pe lumea aceasta nu este mai preţios decât sufletele pe care le ai în jur şi decât legătura pe care o creezi  cu oamenii din jurul tău la nivel emoţional. 

Prima lui iubită şi femeia pe care a iubit-o foarte mult a încetat din viaţă. Mai greu i-a fost că nu a apucat să îşi ia la revedere de la ea. 

 Nu pot să spun că există ceva  ce aş fi vrut să îi spun şi nu am apucat să îi spun. Din fericire, ştie acolo unde e, foarte bine tot ce ar fi fost de spus. Nu înseamnă că mi-a fost mai uşor. După am avut nevoie de o perioadă să îmi revin.  

Mai multe dezvăluiri din viaţa lui Adi Cristescu, aflaţi astăzi, de la ora 9.00, la Star Matinal de Weekend. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro