Exclusiv / El e bărbatul care a mutilat-o pe Bianca Drăguşanu! Uite ce fericiţi pozau împreună!

+4 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu a apărut în repetate rânduri la TV şi a făcut mărturisiri despre viaţa de coşmar pe care a avut-o, alături de un fost iubit.  După tragedia Alexandrei Stan, bătută crunt de managerul ei, fosta asistentă tv a prins curaj şi a făcut dezvăluiri şocante din trecutul ei.

Bianca Drăguşanu a fost victima violenţei domestice în tinereţe, iar bătăile primite de la un fost iubit au marcat-o pe viaţă. Roşcata merge de ani buni la psiholog, însă trecutul încă o bântuie. Cel care a mutilat-o pe fosta "păcătoasă" este Constantin "Coco" Păun, considerat unul dintre personajele interlope ale Văii Jiului. Roşcata l-a cunoscut pe Păun în urmă cu nouă ani şi au avut o relaţie vreme de 4 ani. "Coco" Păun a fost implicat în mai multe scandaluri şi a făcut închisoare, fiind eliberat condiţionat în anul 2003.

"Sunt pusă în faţa unui fapt deja împlinit. Alexandra este victima iertărilor ei. Ştiu exact ce i se întâmplă pentru că şi eu am trecut prin asta acum câţiva ani. Nu am mai povestit, este prima oară după 10 ani când am curajul să recunosc prin ce am trecut datorită faptului că am iertat. Retrăiesc şi mă doare din tot sufletul şi cu tot trupul când văd prin ce a trecut şi ea. Alexandra să nu facă aceeaşi greşeală pe care am făcut-o acum câţiva ani, să nu îşi retragă plângerea. Să nu ierte pentru că după o palmă vine o bătaie cruntă. Te face să te simţi vinovată şi trăieşti mult cu sentimentul de vinovăţie", a povestit Bianca Drăguşanu, zilele trecute, la "Acces Direct".

În urma bătăilor crunte, Bianca a rămas cu semne groaznice pe picioare. Vedeta îşi ascunde de fiecare dată urmele cu fond de ten pentru ca nimeni să nu observe vânătăile de pe tibie. "Am avut câteva zile în care am suprasolicitat piciorul şi mi s-a umflat şi deformat. Doamne, în ce hal arată. Îmi ascund vânătăile cu fond de ten şi mi se murdăresc toate hainele", a declarat Bianca, acum câteva zile, la "Acces Direct".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro