EXCLUSIV / Fiica lui Giani Kiriţă, dragoste pătimașă la școală! Roxana Kiriţă își permite și face ce vrea

+4 click pentru
galerie

O vorbă din popor zice că aşchia nu sare departe de trunchi şi dacă privim cât de mult seamănă copii cu părinţii lor, atât la chip cât şi la caracter, nu putem decât spune că este adevărat!

Dacă de Giani Kiriţă ştim mai multe despre viaţa lui privată, decât câte goluri a înscris în cariera lui, ei bine, şi fata lui, Roxana Kiriţă, vine puternic din urmă.
Cum toamna abia a bătut la uşă şi odată cu ea şi prima zi de şcoală, ”fata tatii” ca un elev silitor a făcut şi o postare direct de la şcoală pe reţelele de socializare unde este foarte populară!

Roxi, nu s-a pozat la tablă, la bibliotecă sau cu colegii de clasă, căci asta ar fi prea plictisitor şi nu interesează pe nimeni! Tânăra s-a pozat cu noul iubit, într-un sărut pasional, demn de prima zi de şcoală, menit să strângă mii de like-uri, dar mai ales să-l facă gelos pe fostul cu “noua achiziţie”!

Suntem siguri că Giani Kiriţă este nespus de mândru de fata lui, că aceasta nu mai are nevoie de tati să fie vedetă şi îi dorim fetei să fie iubită, că şcoala poate să aştepte.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro