EXCLUSIV / Fiul Rovanei Plumb, îndrăgostit până peste cap de noua cucerire! Cine este cea care i-a pus “capac” lui Bozo!

+5 click pentru
galerie

Când eşti băiat de băiat, cu ceva experiență de viață, cu un trecut amoros destul de variat și mama ta a fost ministru, se pare că ursitoarele au fost extrem de generoase!

Răzvan Plumb sau Bozo, fiul celebrei Rovana Plumb, și-a trăit viața la maxim. Fără griji financiare, tânărul a schimbat "mașinile și iubitele" cum schimbă alții șosetele! Dar cum orice naș își are nașul, Bozo are în prezent o iubită care îi cam dă de furcă.

Dacă în trecut era rece și nepăsător, iar fetele nu ieșeau din cuvântul lui, se pare că “actuala” i-a pus capac tânărului Don Juan de București! Nopțile cu prietenii și cluburile de fițe de pe șoseaua Nordului au fost uitate, tânăra fiind aceea care hotărăște unde și dacă ies!

La mare sau munte,la film sau restaurante, totul depinzând de “capriciile fetei”. Roata se întoarce de fiecare dată, iar acum se pare că Bozo, mai îndrăgostit ca niciodată, dansează pe o singură melodie, cea pe care o cântă aleasa inimii lui.

Nu știm dacă toată povestea se va sfârși cu o nuntă sau măcar o logodnă și nici ce spune doamna Rovana Plumb de schimbarea fiului, un lucru e cert, dragostea are puteri magice și schimbă totul 360 de grade! Astfel nu ne rămâne decât să-i urăm bafta lui Bozo și iubitei felicitări de felul în care s-a implicat în educația fostului rebel Răzvan Plumb!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro