EXCLUSIV / Florin Salam şi-a luat o bătaie soră cu moartea! Ce a făcut manelistul unor interlopi de l-au călcat în picioare

+4 click pentru
galerie

© Facebook

Florin Salam pare să fie urmărit numai de ghinioane. Ultima ispravă a manelistului a lăsat urme destul de grave pe chipul acestuia.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, celebrul cântăreţ de manele a fost protagonistul unui episod extrem de violent. Conform unor surse apropiate acestuia, Florin Salam a fost „altoit”, cum se spune pe româneşte, de mai mulţi interlopi. Se pare că, după ce a consumat mai multe pahare cu licore bahică Florin Salam şi-ar fi luat de soţia unuia dintre interlopi. De aici şi până la o bătaie în toată regula, nu a mai fost decât un pas. Vizibil iritat de comportamentul manelistului, bărbatul respectiv i-ar fi aplicat o corecţie fizică lui Florin Salam fără să stea prea mult pe gânduri. Semnele agresiunii fizice la care a fost supus sunt  vizibile şi acum, la mai bine de două săptămâni de la incident.

Mai mult decât atât, în „târg” se zvoneşte că după ce şi-a „luat-o pe cojă” manelistul a apelat la unul dintre cei mai temuţi capi ai lumii interlope din Capitală pentru a se răzbuna.

S-au bătut pentru Salam

În oraş se vorbeşte că Florin Salam a fost motiv de scandal între clanurile de interlopi. Cei mai temuţi bărbaţi din Bucureşti ar fi dus o luptă, pentru a câştiga încrederea manelistului. Până la urmă, Mircea Nebunu’ a avut câştig de cauză! Temutul interlop i-ar fi promis cântăreţului, pe lângă comisioane grase, protecţie totală. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro