EXCLUSIV! Fostul iubit al Danielei Crudu a ajuns din milionar... bugetar! Cu cine mănâncă la împinge tava

+5 click pentru
galerie

Când ai gusturi fine și îți plac "panterele" înalte, subțiri, cu forme și celebre, trebuie să fii pregătit trupește, sufletește, dar mai ales financiar!!! Vă supunem unui test de imaginație și vă întrebăm ce ar putea avea în comun, Daniela Crudu și Roxana Dobre și Ramona Gabor și / și... în afară că le "place" manele! Ei bine, amândouă au fost la un moment scurt în viata lor la brațul unui băiat de bani gata, Edy Kovacs!

Edy a rămas în ultimul timp mai sărac la pungă deoarece brunetele cheltuitoare din viața lui l-au adus de la Herăstrău la periferie. Mai pe scurt l-au adus la împinge tava.

CITEȘTE ȘI: FOTO / Imagini desprinse din filmele pentru adulţi cu Daniela Crudu. Vedeta imită un act intim de faţă cu toată lumea 

Edy a înlocuit fructele de mare și șampania fină cu un restaurant de cartier, unde mănâncă de obicei, taximetriștii și oamenii din popor! La femei, gustul a rămas același, Edy, iubind din nou o femeie brună cu forme care din păcate pentru el, miroase a shaorma și nu a caviar!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro