EXCLUSIV! Geanina Manea, fosta iubită a lui Petru Mircea, de urgenţă la spital! Ce a păţit cântăreaţa

+3 click pentru
galerie

Geanina Manea, sexy cântăreaţa care a devenit cunoscută drept femeia care i-a alinat suferinţa lui Petru Mircea după ce Mădălina Manole s-a sinucis, are probleme serioase. Când îi era lumea mai dragă, vedeta a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor. 

Geanina Manea, fosta iubită a lui Petru Mircea, traversează una dintre cele mai dificile perioade din viaţă. Recent, senzuala artistă a primit un diagnostic deloc îmbucurător, după ce a fost consultată de medicul dentist. Iar acum, mai mult de nevoie decât de voie, cântăreaţa trebuie să se prezinte aprope în fiecare zi la cabinetul doctorului. 

„Am primit o veste deloc bună din partea dentistului. Am sensibilitatea scăzută şi din această cauză medicul mi-a făcut un plan strict de tratament. Iar după ce rezolvă această problemă, mi-a spus că trebuie să îmi pună faţete. Nu există altă soluţie”, ne-a mărturisit Geanina Manea.

Mai mult decât atât, pentru a avea un zâmbet frumos, dar şi sănătos, sexy cântăreaţa de muzică populară trebuie să bage mâna adânc în buzunar. Intervenşiile medicului dentist o costă pe Geanina Manea o mică avere. Preţul faţetelor şi a celorlalte intervenţii depăşeşte suma de 4.000 de euro. 

Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole, a mai dat o şansă dragostei. Cu toate că a fost pus la zid de toată lumea după decesul soţiei sale, acesta s-a iubit până de curând cu Geanina Manea, o tânără cântăreaţă de muzică populară extrem de apreciată de către cei din branşă, în vârstă de 24 de ani. Dacă la început oamenii au presupus că între Petru şi Geanina s-a înfiripat o idilă, prietenii au fost cei care i-au dat de gol pe cei doi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro