EXCLUSIV / Horia Brenciu, mărturisiri din intimitate! Ce face artistul, cu nevasta, când ajunge acasă

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Horia Brenciu, mărturisiri din intimitate! Ce face artistul, cu nevasta, când ajunge acasă © Facebook

Horia Brenciu este, fără doar şi poate, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din industria muzicală românească. Cu toate că, aparent, viaţa artistică îi ocupă apropae tot timpul, artistul pune foarte mult preţ pe momentele petrecute în familie şi reuşește să își rezerve timp și pentru compania celor dragi.

Horia Brenciu se poate considera, fără prea mari menajamente, un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Pe lângă cariera de succes, artistul se mândreşte şi cu o familie minunată ce îi luminează sufletul. Chiar dacă este un cântăreş desăvârşit şi, aproape, tot timpul este ocupat cu viaţa artistică, Horia Brenciu este un tată model şi un soţ extraordinar. Recent, Horia Brenciu a povestit reporterilor Spynews.ro detalii picante din intimitatea familiei. Cântăreţul a povestit cu lux de amânunte ce face atunci când ajunge acasă.

„De fiecare dată aştept să mă întorc la copii mei. Cel puţin doi dintre ei mă aşteaptă, în ficare seară, acasă să le spun câteva cuvinte înainte de culcare. La vârsta mea, priorităţile şi viaţa s-au schimbat. În fiecare seară stau cu soţia mea de vorbă, este cea mai frumoasă metodă de relaxare de care nu credeam că există. Lucrul care mă relaxează este timpul petrecut în compania soţiei, să mânânc cu ea, în fiecare seară, să citesc alături de ea şi să mă uit la câte un film. Iar după ce copiii s-au culcat timpul trece mult mai frumos în compania ei”, ne-a mărturisit artistul.

Mai mult decât atât, Horia Brenciu recunoaşte că este un tip emotiv care varsă lacrimi, în faţa televizorului, când se uite la filme alături de soţia lui. „Ultima oară am plâns când am văzut un film serial de pe o platformă online. Urmărsc destul de multe seriale de dramă, iar drama asta mă face, din când în când, să lăcrimez”, ne-a mai spui Horia Brenciu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro