EXCLUSIV! Și-a revenit după bătăile încasate de la fostul soț! Am aflat cu cine se iubește acum Larisa Drăgulescu

Cu câţiva ani în urmă, scandalurile interminabile dintre gimnastul Marian Drăgulescu şi Larisa, fosta lui soţie, ţineau capul de afiş al show-urilor mondene din România. Scandalul dintre ei devenise o telenovelă tipic dâmboviţeană. Acum, Marian este căsătorit, iar Larisa iubeşte cu foc, semn că fostul soţ este deja istorie.

Larisa Drăgulescu este mai îndrăgostită ca niciodată. Chiar dacă de-a lungul timpului a mai avut câteva relații, toate pasagere, se pare că, de această dată, bărbatul care este lângă ea i-a cucerit cu adevărat inima. Iar acum, Larisa nu se mai teme să se afișeze alături de iubitul ei, un tânăr pe nume Rareș.

Larisa pare a fi foarte fericită alături de iubitul ei

„Sunt îndrăgostită. Mă înţeleg excelent cu iubitul meu. Pot spune că sunt o femeie fericită”, a ţinut să precizeze Larisa Drăgulescu. Dar sentimentul dragostei pare să-l fi năpădit şi pe iubitul Larisei care i-a dedicat acesteia o poezie şi chiar și un cadou însoţit de câteva rânduri plecate din suflet.

Rareş o face să se simtă o femeie apreciată

Larisa, care are doi copii împreună cu gimnastul Marian Drăgulescu nu se gândeşte încă la o nouă căsătorie, mai ales că, de-a lungul mariajului pe care l-a avut cu fostul campion mondial, a suferit enorm în urma agresiunilor acestuia. „Îmi este bine aşa cum sunt acum”, a explicat ea.

Citeşte şi:

Larisa Drăgulescu şi-a scos silicoanele la plajă! Imaginea asta a ridicat tensiunea bărbaţilor

Fericire în casă nouă! Larisa Drăgulescu a devenit proprietara unei locuinţe de invidiat!


   


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro