EXCLUSIV! Ibrahim a pățit-o rău de tot! Iubitul lui Beyonce de România a ajuns de urgență la spital!

Ibrahim, tânărul om de afaceri de origine străină cu care se iubește de o bună bucată de vreme Beyonce de România, a încurcat-o! Rău de tot, având în vedere că, ieri, el a ajuns, de urgență, la spital.

Vremea de afară dă bătăi de cap tuturior. Iar uneori, o siimplă alunecare de ghețușul de pe străzile Bucureștiului se poate transforma într-un adevărat coșmar. Așa a pățit și Ibrahim, iubitul blondinei Mădălina, celebra Beyonce de România, care, din păcate, s-a trezit într-o situație critică. Mai exact, el a ajuns, de urgență, la spital, după ce a căzut pe gheață și, spre nefericirea lui, a avut nevoie de intervenția de urgență a medicilor.
Conform informațiilor noastre, Ibrahim ar fi suferit o ruptură al unuia dintre membre, omul de afaceri ”plătind” pentru o clipă de neatenție cu o recuperare care va dura câteva săptămâni.
Relația dintre Beyonce de România și iubitul ei este una care a avut, de-a lungul timpului, suișuri și coborâșuri, cei doi acuzându-se, de-a lungul timpului, de toate grozăviile posibile, violențele și certurile lor făcând deliciul publicului, dar împăcându-se de fiecare dată, cei doi au dovedit că formează un cuplu de oameni îndrăgostiți, dar extrem de orgolioși și aprigi la mânie.
Acum însă, spun sursele noastre, Beyonce de România face tot ce poate pentru a-i face suferința mai ușoară, cu atât mai mult cu cât este extrem de îngrijorată de starea de sănătate a iubitului ei.
Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro