EXCLUSIV/ Imagini de colecţie de la prima nuntă a Brigittei Sfăt! Rochia de mireasă a semănat izbitor cu cea purtată la cununia cu Ilie Năstase

+3 click pentru
galerie

Brigitte Sfăt, actuala soţie a fostului tenismen Ilie Năstase, arată bine și se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Chiar dacă acum duce o viaţa fără prea multe griji, Brigitte nu a fost mereu liniștită, bruneta trecând prin situații dificile de-a lungul anilor.

Viaţa Brigittei Sfăt este demnă de scenariul unei telenovele. Bruneta a trecut pe rând de la statutul de top-model, la cea de soţie, mamă, văduvă, deţinută şi om de afaceri. Brigitte Sfăt s-a făcut cunoscută la începutul anilor 2000, după ce a câştigat concursul Top Model România. În scurt timp s-a căsătorit cu un om de afaceri, Octavian Sfăt, care deţinea o discotecă, un club, mai multe restaurante şi două vile în Timişoara.

La 25 de ani, în decembrie 2002, Brigitte a rămas văduvă după ce Octavian Sfăt a murit de infarct. Moartea soţului ei, a fost la vremea aceea, învăluită în mister, având în vedere că starea lui de sănătate era bună. Tânăra s-a trezit cu un veritabil imperiu, fără experienţă în afaceri, astfel că în scurt timp a fost nevoită să renunţe la majoritatea proprietăţilor din cauza datoriilor acumulate de fostul soţ.

La un an de la moartea lui Octavian, bruneta a fost condamnată la închisoare pentru trei ani şi jumătate, fiind acuzată că a ordonat sechestrarea şi tâlhărirea administratorului clubului Ramses, pe care l-a bănuit că o furase la încasări.

Cu toate acestea, Brigitte a reușit să treacă peste greutăți și să își construiască o altă viaţă, alături de fostul tenismen Ilie Năstase. Cei doi formează un cuplu de mai bine de patru ani, iar în iarna anului trecut au hotărât să se căsătorească. După cununia civilă care a avut loc pe 17 iunie, cei doi prospeţi însurăţei au făcut o petrecere la care au participat peste 300 de invitaţi într-un hotel luxos din Poiana Brașov. Deşi a îmbrăcat pentru a doua oară rochia de mireasă Brigitte a ales un model aproape identic cu cel de acum cinsprezece ani. Nici înfăţişarea vedetei nu pare sa se fi schimbat foarte mult, la aceea vreme optând tot pentru culoarea brunetă a părului.

Spynews.ro a intrat în posesia unor fotografii de arhiva, care o înfăţişează pe Brigitte mireasa pentru prima oara.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro