EXCLUSIV / Imagini şocante cu un artist în comă! Nu l-a văzut nimeni aşa! Dansezi pe muzica lui, dar nu ştii cum arată acum cauza unui accident

+10 click pentru
galerie

Viață este de foarte multe ori atât de imprevizibilă și totul se poate schimbă de la o clipă la altă, încât azi poți să zâmbești fericit, iar mâine să trăiesti o mare dramă!

Așa s-a întâmplat și în cazul lui Cocoș de la Călărași, un artist îndrăgit de manele care a trecut prin clipe cumplite care îl vor afecta cu siguranță multă vreme de acum înainte! Pe când se întorcea de la o cântare, manelistul a făcut o până, chiar pe autostradă și a fost nevoit să tragă pe dreaptă pentru a rezolvă problemă! Îndemânatic, cântărețul a rezolvat problemă și s a urcat în mașină să ajungă mai repede acasă!

Din nefericire însă, soartă a făcut că un șofer de tir, obosit probabil, să piardă controlul volanului și să între cu mare viteză, chiar în mașină lui Cocoș! Impactul a fost devastator, artistul a fost la un pas  de a și pierde viață și a suferit numeroase traumatisme cerebrale, ba chiar a stat câteva ore în comă!

Se pare că în general, oamenii, aleargă după faimă, celebritate și bani și uită uneori că viață și sănătatea sunt cele mai de preț bunuri! Suntem siguri că acest necaz l-a marcat profund pe manelist dar important este că a scăpat cu viață și cu siguranță de acum înainte va privi viitorul cu alți ochi! 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro