Exclusiv! În sfârșit o ia! Mara Bănică se mărită! Toate detaliile, doar aici!

Sunt împreună de mai bine de doi ani, şi chiar dacă lucrurile au mers până acum foarte bine între ei, Mara Bănică şi iubitul ei Răzvan nu au vorbit până acum despre oficializarea relaţiei lor, printr-o căsătorie, asta până acum.

Emoţionată, atunci când a fost întrebată despre planurile pe care le are pentru anul acesta, Mara Bănică a aruncat bomba. „În septembrie mă căsătoresc. Am mari emoţii, dar sper că totul va fi bine. Nu am stabilit înca data exactă, dar va fi într-o duminică. Asta ştiu sigur", a declarat Mara Bănică, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


Cererea în căsătorie dintre cei doi a fost una de-a dreptul inedită, jurnalista luându-şi inima în dinţi şi punţnd ea întrebarea. "Noi de ce nu ne căsătorim? Că vine altul şi mă ia... Eu cred că nu o să mă ia până la urmă. El nu mă cere, îl cer eu. Vrei să te căsătoreşti cu mine?", a spus Mara.


Răspunsul bărbatului nu a întârziat să apară, însă el a fost ceva mai rezervat şi nu a dorit să dea prea multe detalii despre planurile de viitor. "Nu ştiu ce să spun. Noi avem planurile noastre şi nu le spunem la nimeni.", a declarat Răzvan.


Mara Bănică este jurnalistă şi din anul 2013 formează un cuplu cu Răzvan, un om de afaceri din Giurgiu.

Citeşte şi:

VIDEO / Mesajul Marei Bănică pentru Silviu Prigoană: "Nu trebuie să-i demonstrez nimic!"

VIDEO / Valentina Pelinel, reacţii dure de mamă protectivă: "Mara, îmi superi băieţelul!"

Dan Capatos și Mara Bănică, într-o fotografie de colecție. Cum a fost surprins prezentatorul emisiunii ”Un show păcătos”


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro