EXCLUSIV / Încă o nuntă în showbiz!! Avem toate detaliile evenimentului care o va transforma pe Trașcă în cea mai ”hot” soacră de la noi

+4 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Încă o nună în showbiz!! Avem toate detaliile evenimentului care o va transforma pe Trașcă în cea mai ”hot” soacră de la noi © Facebook

La început de an, Simona Traşcă, una dintre cele mai sexy femei de pe scena showbiz-ului românesc, a primit cea mai mare veste din partea fiului său. Băiatul vedetei este îndrăgostit până peste cap, iar de curând şi-a luat inima în dinţi şi i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale. 

La doar 38 de ani, Simona Traşcă este la un pas să devină cea mai „hot” soacră din lumea mondenă. Şi asta pentru că, Fady, fiul vedetei, s-a hătărât să se pună la casa lui. În urmă cu câteva săptămâni, fiul Simonei s-a decis să facă pasul cel mare şi i-a oferit inelul de logodnă tinerei alături de care trăieşte, de ceva vreme, o adevărată poveste de dragoste. Totul s-a petrecut într-un cadru de vis, lângă bradul de Crăciun din locuinţa celor doi tineri. Iar după ce Alina, viitoarea noră a Simonei, a spus un „Da” hotărât îndrăgostiţii au celebrat aşa cum se cuvine, ciocnind câte un pahar de şampanie. 

„Chiar dacă nu este lângă mine, eu sunt foarte fericită pentru el. Ştiu că este lângă femeia potrivită şi îi este foarte bine. Am fost surprinsă când mi-a dat vestea, dar mă aşteptam că la un moment dat o să vină şi etapa asta din viaţă. Aştept, acum, să mă anunţe când planifică nunta”, ne-a delcarat Simona Traşcă. 

Mai mult decât atât, Simona Traşcă nu a reuşit să stea până acum faţă în faţă cu viitoarea sa noră. Şi asta pentru că, Alina, logodnica fiului vedetei, este stabilită în afara graniţelor. „Nu am avut ocazia să o cunosc personal, dar am vorbit prin intermediul reţelelor de socializare. Oricum eu nu vreau să mă bag în viaţa fiului meu. Este un tânăr inteligent şi ştie ce vrea de la viaţă”, ne-a mai spus Simona.   

Simona Traşcă este una dintre cele mai cunoscute blondine din showbiz-ul românesc, iar trecut ei amoros este unul cât se poate de tumultuos. Relaţiilor ei au fost marcate de scandaluri de proporţii. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro