EXCLUSIV / Incredibil! Roxana Marinescu a rămas fără verighete! Vezi ce i s-a întâmplat! UPDATE

+2 click pentru
galerie

Şoc şi groază pentru Roxana Marinescu! Mâine se căsătoreşte şi cel mai important simbol al iubirii ei cu Victor Schwartz, verigheta, lipseşte.
“S-a petrecut ceva incredibil. Mama soacră a venit din Israel şi, în graba împachetatului, a uitat verighetele noastre acolo. Am crezut că îmi cade cerul în cap când am auzit, de dimineaţă, ce s-a întâmplat. Acum alerg pe la toate bijuteriile din oraş, sper să găsim nişte verighete care să ne placă şi care să se şi potrivească la mărime, mai ales că eu am degete foarte subţiri. Trebuia să apară ceva, toată lumea mi-a spus că nunta perfectă e doar un vis”, ne-a spus, în exclusivitate pentrru spynews.roi, frumoasa Roxana Marinescu. Cu toate acestea, Roxana nu s-a supărat pe viitoarea ei soacră. “Ştiu că nu a făcut-o cu intenţie, aşa că nu am de ce să fiu supărată. Oricui I se poate întâmpla să mai uite, mai ales că, din câte am înţeles, s-au grăbit foarte tare la plecare, au fost pe punctual să piardă avionul şi atunci nu mai ajungeau la nuntă. Mai bine că au ajuns aici şi vin la nuntă decât să fi pierdut avionul şi să fi avut verighetele în buzunar. În plus, vom lua noi verighetele când mergem în Israel, le sfinţim şi vom fi singurul cuplu cu două petrechi de inele. Le vom asorta în funcţie de ţinută”, ne-a mai spus, râzând, frumoasa brunetă care se căsătoreşte mâine cu medical esthetician Victor Schwartz.

UPDATE>

După îndelungi căutari, Roxana şi Vitor au reuşit, într-un final, să-şi găsească verighetele pe care şi le doreau. Făcute din aur alb, subţiri şi finuţe, cele două inele vor sta, începând de mâine, pe inelarele celor doi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro