EXCLUSIV! Le-am aflat secretul! Adevărul despre despărţirea dintre Maria Constantin şi Marcel Toader!

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV! Le-am aflat secretul! Adevărul despre despărţirea dintre Maria Constantin şi Marcel Toader! © Facebook

Vestea conform căreia Marcel Toader şi Maria Constantin nu mai formează un cuplu a căzut ca un trăznet peste lumea mondenă! Spynews.ro a aflat care este motivul real din cauza căruia cei doi s-au despărţit

După mai bine de patru ani de relaţie, Maria Constantin şi Marcel Toader au decis să meargă fiecare pe drumul lui. Cu toate că păreau fericiţi, iar tot timpul erau cu zâmbetul pe buze atunci când îşi făceau apariţia în public, viaţa celor doi nu a fost tocmai roz. Conform unor surse bine informate, între Maria Constantin şi Marcel Toader au existat tensiuni legate de faptul că frumoasa interpretă de muzică populară nu a dorit să-i ofere un moştenitor omului de afaceri. 

Mai mult decât atât, se zvoneşte că soţia lui Marcel Toader nu a fost chiar „uşă de Biserică”.  Artista ar fi călcat strâmb, fapt care l-a pus pe jar pe fostul rugbyst. Din cauza acestor lucruri, blondina a părăsit căminul conjugal, în urmă cu aproximativ două săptămâni.  

Acuzată de plagiat

Maria Constantin este acuzată de către Irina Antoci, colega sa de breaslă, că i-ar fi furat o piesă. În urmă cu câteva zile, vedeta a lansat melodia ”Scrisoare de dragoste”, iar Irina Antoci susține că aceasta a fost copiată după piesa ”Scrisoare de la mama”.

Marcel Toader şi Maria Constantin ş-au căsătorit în luna septembrie a anului 2015, după mai bine de doi ani de relaţie. Părinţii spirituali ai celor doi au fost, nimeni alţi, decât Silviu Prigoană şi actuala soţie Mihaela. În vârstă de 30 de ani, Maria Constantin are un băiat din primul mariaj. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro