EXCLUSIV! Legătura NEȘTIUTĂ dintre Donald TRUMP și Mihăiță Neșu!

+3 click pentru
galerie

Statele Unite ale Americii au un nou preşedinte, în persoana republicanului Donald Trump. Deşi nimeni nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva, cel mai puternic om al lumii are o legătură cu fostul internaţional român Mihai Neşu.

“Bichonul” l-ar putea cunoaşte cât de curând pe miliardarul care va conduce America începând cu 20 ianuarie 2017. Totul graţie medicului Ion Alexie, stabilit la Las Vegas şi apreciat de Donald Trump Junior - fiul cel mare al republicanului.

Mihai Nesu si doctorul Alexie - specialist în boli infecţioase şi medicină internă - s-au cunoscut în SUA, acolo unde fostul fotbalist a fost la tratament. Cei doi au legat o prietenie strânsă, iar medicul încearcă să-l pună pe picioare pe “Bichon”, graţie unei proceduri de ultimă generaţie.

În ultimele zile, dr. Ion Alexie a fost conectat aspura celui mai mare eveniment al lumii: alegerile pentru şefia Statelor Unite. Deşi Hillary Clinton a câştigat duelul cu Trump în statul Nevada, doctorul oltean ne-a mărturisit că “Am fost cu Trump, tot timpul! Toată viaţa am fost împotriva minciunii şi a hoţiei. Hillary Clinton a aiurit mulţi americani naivi. Cu toate acestea, majoritatea nu a mai suportat corupţia şi minciuna politicienilor”. Fericit că Donald Trump a ieşit preşedinte, românul a mers la serviciu încălţat cu o pereche de ciorapi inscripţionaţi cu chipul republicanului.

Ion Alexie a mai spus că Hillary Clinton a beneficiat în campania electorală de suportul mai multor doctori: “Foarte mulţi medici din Vegas au strâns bani pentru Clinton. Cel mai important dintre ei, Tariq Nadeem, pe care îl respect foarte mult în această meserie, a câştigat Nevada pentru Hillary Clinton. Mulţi americani erau speriaţi să spună că îl vor vota pe Trump”.

Medicul român ne-a explicat cum a fost posibil ca Donald Trump să răstoarne toate calculele hârtiei şi să ajungă la Casa Albă: “Clinton s-a bazat prea mult pe populaţia de culoare, care a votat în trecut cu Obama. Votanţii lui Trump au fost foarte motivaţi şi au mers în masă la vot, exact ceea ce trebuiau să fac. Asta trebuie să facă şi românii”.

Susţinător al lui Donald Trump, dr. Ion Alexie a făcut o dezvăluire uluitoare: lupta pentru putere în Statele Unite nu se va mai da doar între Partidul Democrat şi Partidul Republican! “Cel mai probabil, Trump va forma un nou partid, iar acesta va fi la putere 50 de ani”, a spus medicul.

A avut grijă de Michael Jackson

Mihai Neşu nu este singura persoană cunoscută de care Ion Alexie s-a ocupat. Pentru mai bine de un an, doctorul din Las Vegas a fost medicul personal al regretatului Michael Jackson, regele muzicii pop.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro