EXCLUSIV! Adevărul gol-goluţ despre imaginile în care Liviu Vârciu se sărută cu o blondă sexy: "Pe bune, cine nu ar pupa-o?". Ce se ascunde, DE FAPT, în spatele pozelor

+3 click pentru
galerie

Liviu Vârciu © Facebook

Liviu Vârciu a oferit, în exclusivitate pentru SPYNEWS.RO, primele declaraţii după ce a fost surprins sărutându-se cu Roxana Nicolae, o blondă sexy din showbiz. 

Liviu Vârciu a dezvăluit adevărul, aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată când face declaraţii, în stilul lui foarte amuzant. Recunoaşte că a pupat-o pe gură, dar totul a fost doar un sărut prietenesc.

“Da. Am aflat şi eu de pozele alea. Nu prea citesc presa în general, iar acum nu am citit deloc. Mi-au dat prietenii mesaje. Eu sunt la Bruxelles acum. Aşa... ştiţi că important e şi ce e în spatele unei poze, nu doar aşa... ai făcut o poză dintr-un unghi şi aia e: <Vârciu se sărută cu o blondă>. Eram cu mai mulţi din echipa Te Cunosc de Undeva la mine acasă. Oamenii au plecat pe rând. Normal, i-am condus pe toţi. Ca aşa m-a făcut pe mine mama politicos. Data viitoare nu mai conduc pe nimeni. Bun! Şi am condus pe toţi. Pe rând. Am condus-o şi pe Roxana. Cum era şi normal. Ea a plecat singură. Am condus-o doar eu. Logic, nu?” , a spus Liviu Vârciu pentru spynews.ro.

Întrebat despre sărutul pe gură, Liviu Vârciu a mai declarat, în exclusivitate, pentru spynews.ro: “Da, am pupat-o pe gură! Dar eu aşa sunt! Le mai pup şi pe gură! NU înseamnă că am nopţi nebune cu ele! Să le întrebaţi şi pe colegele celelalte cum le mai pup pe gură uneori. Prieteneşte aşa. Aţi văzut voi vreun sărut din ala lung ca-n filme? Nu! Pur şi simplu am pupat-o pe gura de la revedere. Acum pe bune. Cine nu ar pupa-o? Dacă ar apărea câte o poză de câte ori l-am pupat pe Andrei Ştefănescu pe gură... (râde)”.

Mai mult, Liviu Vârciu a mai declarat că: “Eu sunt cu Anda! Pentru noi, fetiţa noastră este prioritate. Ea şi Carmina. Ele sunt minunile mele“. La final, Liviu, în stilul lui, a mai zis: “Vă pup şi pe voi! Nu pe gură! Ca m-am învăţat minte. Zice lumea după aia că sunteţi toţi iubiţii mei şi că fac dragoste cu spynews”.

Mai mult decât atât, Liviu Vârciu ne-a trimis şi un filmuleţ în care vorbeşte despre faptul că este foarte fericit cu Anda Călin. "Lăsaţi vrăjeala asta, că nu merge! Ce aţi scris voi. Am un copil frumos, am doi copii frumoşi. Anda care mă împlineşte şi mă face fericit", spune Liviu Vârciu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro