EXCLUSIV! Maria Constantin i-a dat vestea, Marcel Toader a sărit în sus de bucurie! Nu se așteptau, dar sunt în al nouălea cer

Marcel Toader şi Maria Constantin s-au căsătorit reliugios în urmă cu câteva zile, într-un cadru de vis. Chiar dacă petrecerea a avut loc în mijlocul Capitalei, Maria şi Marcel au reuşit să creeze o atmosferă rurală autentică. Atât Marcel cât şi restul invitaţilor au aşteptat cu sufletul la gură un an unţ din partea Mariei, dar aceasta nu a vrut să spună nimic.

Lăsând totul într-un con de umbră, Maria Constantin a vrut să păstreze misterul în ceea ce priveşte o posibilă sarcină, chiar dacă atât ea, cât şi soţul ei au declarat în nenumărate rânduri că îşi doresc un copil. Contactată de reporterii Spynews.ro, Maria Constantin a desluşit misterul, îndepărtând orice fel de suspiciune. „Eu simt că sunt însărcinată. Ocupaţi cu toate pregătirile, nu am avut timp să mergem să fac un control, dar am toate simptomele, iar eu ca femeie, şi mamă, simt că în pântecul meu se dezvoltă un sufleţel”, a declarat Maria Constantin.


Chiar dacă nu are încă confirmarea medicului, Maria Constantin este foarte sigură pe al şaselea simţ, care speră că nu o va dezamăgi. „Ne dorim foarte mult un copil şi sperăm că atunci când vom merge la medic, cel mai probbil într-o săptămână, să primim vestea pe care o aşteptăm amândoi”, a mai spus Maria.

Citeşte şi:

Tortul de nuntă al Mariei Constantin şi al lui Marcel Toader a atras toate privirile

FOTO / Imagini nemaivăzute de la nunta lui Marcel Toader cu Maria Constantin

A făcut senzaţie! Cum arată cea de-a doua rochie purtată de Maria Constantin la nunta cu Marcel Toader


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro