EXCLUSIV/ Măsura disperată la care a apelat Gigi Becali pentru a-l cuminți pe Denis Alibec! Acum, atacantul nu mai mișcă-n front

+4 click pentru
galerie

Disperat de comportamenul jucătorului favorit, latifundiarul din Pipera a luat o măsură fără precedent în fotbalul românesc, iar acum Denis Alibec nu mai mişcă în front.

Cel mai valoros jucător de fotbal din întrecerea internă s-a confruntat recent cu seriose probleme la capitolul disciplină. Aşa că, în disperare de cauză, patronul echipei FCSB a luat o măsură disperată pentru a-l cuminţi pe atacant. Conform unor surse apropiate formaţiei roş-albaste, de câteva zile mama sportivului s-a mutat în apartamentul fiului din Bucureşti. Se pare că, Emilia Stroe, mama lui Denis, i-a ascultat rugăminţile patronului şi a venit să îşi supravegheze „odrasla” îndeaproape.

Și cum Denis Alibec nu mai mişcă în front, starul celor de la FCSB are acum un program  strict şi trebuie să ăşi informeze părintele pentru fiecare mişcare pe care o face.

Văzându-se supravegheat, Denis Alibec se pare că a găsit totuşi o soluţie să se furişeze de ochiul vigilent al mamei. Conform aceleiaşi surse, atacatul pleacă din casă sub pretextul că merge la magazin, dar în fapt el face cu totul altceva. Sportivul îşi dă întălnire cu diverse domnişoare în parcarea imobilului în care locuieşte.

Mama fotbalistului a recunoscuit că atacantul are un viciu păcătos.

„Tot ce face el e negativ. După ce și-a luat mașina aia s-a făcut o adevărată telenovelă. A avut și el o plăcere pentru o mașină și văd că-i calculează lumea banii. Nu trebuie să dăm explicații nimănui. Nu trebuie să spunem nimănui în ce afaceri și-a băgat el banii. A muncit de mic. A fost un copil sărac, să nu-i poarte nimeni de grijă. A luat-o de jos, a muncit enorm. Nu-și petrece timpul prin cluburi, da, mai fumează, dar nu cred că e singurul care face asta”, a declarat Emilia Stroe, mama atacantului, în urmă cu ceva vremem la un post Tv.

Chiar dacă nu este un exemplu de urmat, Denis Alibec rămâne un jucător dorit de cluburile din fotbalul mare. În acest moment, conform informaţiilor noastre, Crystal Palace, Watford şi FC Porto se luptă pentru a obţine semnătura starului de la FCSB.

Din câte se pare, cele două grupări engleze sunt dispuse să ofere 10 milioane de lire sterline în schimbul internaţionalului român. Totuşi, Gigi Becali aşteaptă ca lusitanii să vină cu o contraofertă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro