EXCLUSIV / Medicii intervin de urgenţă! Probleme grave pentru Aurelian Temişan

EXCLUSIV / Medicii intervin de urgenţă! Probleme grave pentru Aurelian Temişan © Facebook

Aurelian Temișan, unul dintre cei mai simpatici artiști de la noi, are mari probleme de sănătate. Chiar în aceste momente artistul se află pe masa de operaţie.

Îndrăgitul artist a fost supus unei intervenții chirugicale după ce a fost diagnosticat cu o dublă hernie inghinală. Operația cu pricina, deși nu una foarte complexă, ridică totuși o serie de riscuri, cu atât mai mult cu cât intervenția chirurgicală a fost amânată destul de mult. Mai mult decât atât, pare-se, Aurelian Temișan va fi nevoit să renunțe, pentru o bună bucată de vreme - minimum 6 luni - la activitățile sportive de performanță și la efort, el fiind unul dintre titularii Naționalei de Fotbal a Artiștilor.

În altă ordine de idei, pare-se, întârzierea intervenției a fost generată de concertul pe car el-a susținut pe data de 26 iunie, la Teatrul Național București, Aurelian Temișan fiind supraveghiat din sală de medicul care îl operează în aceste momente.

Mai multe detalii puteţi afla din emisiunea „Star Magazin”, prezentată de Laura Micovschi, de la ora 13:00, difuzată pe Antena Stars.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.


facebook whatsapp twitter pinterest