EXCLUSIV / Membrii clanului Kalu s-au pus rău cu organu'! Au vrut să se dea zmei, dar s-au trezit cu mascaţii peste ei!

+2 click pentru
galerie

Dacă sunteţi familiarizaţi cu peripeţiile petrecute în interiorul clanului Kalu, cu Marcel Kalu, cei doi fii ai săi Franco şi Marco, care nu au trecut prin viaţă neobservaţi, iată că un nou membru vine să facă "istorie".

Nepotul lui Marcel Kalu, verişor primar cu Franco şi Marco, se pare că a făcut şi el mici ilegalităţi, care l-au adus în vizorul poliţiei şi s-a ales cu un frumuşel arest la domiciliu, tocmai acum în miezul verii! După cum ştiţi, în astfel de situaţii, inculpatul nu are voie să părăsească ţara, ba mai mult, trebuie să meargă des la secţie să "dea cu subsemnatul".

Dacă o perioadă bună de timp, băiatul a respectat regulile, se pare că ori l-a lăsat memoria, ori căldura a fost de vină, că acesta s-a sustras de la "pedeapsă" şi nu s-a mai prezentat o perioadă bună de timp la secţie! Aşadar, într-o dimineaţă, când somnul era mai dulce, membrii clanului s-au trezit cu mascaţii peste ei, care adoptând metoda "berbecului" au năvălit pe nepusă masă fără ca măcar să bată la uşă!

Luat pe sus şi dus la interogatoriu, nepotul preferat al lui Marcel Kalu, a declarat că nu avea niciun gând să fenteze justiţia, că voia să se prezinte la semnătură, dar nici prin cap nu-i trecea că este aşa de groasă  treaba! Cu astfel de lecţie, zmeii clanului Kalu, au înteles că unde e lege, nu-i tocmeală şi probabil i-au cumpărat nepotului "un ceas cu cuc" ca nu cumva să le mai strice cineva, fie ei mascaţi sau nepotul preferat, somnul şi liniştea!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro