EXCLUSIV / Momente de panică pentru Viorel Lis! Soţia fostului edil a ajuns la urgenţe

+2 click pentru
galerie

De la bal direct pe patul de spital! Soţia fostului edil, Viorel Lis, trece prin momende dificile. Blonda a ajuns de urgenţă la spital.

Momente cumplite pentru Oana şi Viorel Lis! Soţia fostului edil a ajuns de urgenţă la spital, iar starea ei de sănătate nu este deloc bună. Medicii au pus-o imediat pe perfuzii pentru a o ajuta să-şi revină. Iar după ce starea ei se va mai ameliora va fi supusă unor investigaţii mult mai amănunţite
„Am adus-o pe Oana la spital. De aseară, ea nu se simţea prea bine, îşi pierduse auzul, cred că de la prea mult zgomot. Medicii au internat-o şi au pus-o pe perfuzii. Este puţin cam speriată de acest lucru. Sper ca analizele sa iasă bine”, a declarat Viorel Lis în exclusivitate pentru Spynews.ro.
Se pare că agitaţia din ultima vreme şi-a pus amprenta foarte serios, iar acum sănătatea Oanei are mult de suferit. Distracţia şi mâncare în exces au adus-o pe soţia lui Viorel Lis într-o situaţie extrem de complicată.
Medicamentele, se pare că şi-au făcut efectul, căci diva a avut suficientă energie şi optimism încât să-şi facă o fotografie şi să împărtăşească din clipele grele şi cu prietenii ei virtuali. „Haideţi că am început anul cu bine... off”, a scris vedetea în urmă cu puţin timp.
Oana Lis este cunoscută în mass-media pentru relaţia pe care o are cu fostul primar al Bucureştiului, Viorel Lis. Cei doi sunt o apariţie constantă în showbiz-ul românesc.Oana (36 de ani) şi Viorel Lis (72 de ani) sunt împreună de la sfârşitul anilor '90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton.   
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro