EXCLUSIV / Nea Mărin a dat tot din casă! Primele declaraţii despre relaţia dintre Liviu Vârciu şi Diana Munteanu

+2 click pentru
galerie

După ce Liviu Vârciu s-a pozat împreuna cu Diana Munteanu şi a creat o adevărată isterie în lumea mondenă. „Tatăl” Don Juan-ului dâmboviţean a vorbit deschis despre relaţia celor doi, Nea Marin fiind încântat de ce se petrece între cei doi și, mai mult chiar, le-a făcut o propunere greu de refuzat.

Toată nebunia a început după ce şarmantul artist a postat o fotografie pe un site de socializare în care apare alături de frumoasa prezentatoare Diana Munteanu. În plus poza cu pricina a fost însoţită de un mesaj care le-a ridicat mingea la fileu devoratorilor de bârfe mondene: „ Împreună, dar separat”. De aici până a creea o adevărată isterie în showbiz-ul mioritic nu a mai fost decât un pas. Aşa că, multă lume a crezut în poveste de dragoste dintre Don Juan-ul dâmboviţean şi frumoasa prezentatoare de la Antena 1. Nea Marin, „Tăticul” artistului, s-a văzut nevoit să clarifice situaţia şi să îi de o mănă de ajutor „odraslei”.
Contactat de reporterii Spynews.ro, Marin Barbu, pe numele său real, a vorbit deschis despre relaţia dintre Liviu Vârciu şi Diana Munteanu.
„Nu are nici un fel de relaţie amoroasă. Ei sunt doar colegii de scenă şi prieteni foarte buni”, ne-a declarat celebrul Nea Mărin.
În altă ordine de idei, celebrul prezentator de la „Poftiţi la munca” a scăpat porumbelul şi a facut mărturisiri incendiare despre relaţia celor doi artişti, în care pare să fie împlicat mult mai mult decât ne-am imaginat. „Chiar eu i-a spus lui Liviu că se potriveşte de minune cu Diana, el are un copil, ea la fel. Fac unul împreună şi o să fie o familie fericită şi împlinită”, ne-a mărturisit, râzând, Nea Marin.
Mai mult decât atât, după toată această isterie creeată în showbiz, Diana Munteanu s-a văzut nevoită să lămurească lucrurile. „Noi am colaborat şi vom colabora în multe proiecte de televiziune. Mă înţeleg extrem de bine cu el. Suntem colegi şi prieteni foarte buni”, a declarat Diana Munteanu, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.
Probabil, vorbele Dianei Munteanu îi vor dezamăgi pe cei ce sperau ca între ea și Liviu Vârciu să se fi născut o relație de iubire. Mai mult decât atât, contactat de reporterii nostri, celebrul artist a completat-o pe Munteanu: „Nu este iubita mea! Este o prietenă foarte bună”.
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro