EXCLUSIV / Nicu Maharu, mărturie cutremurătoare despre cum s-a îmbolnăvit de cancer!

+2 click pentru
galerie

Nicu Maharu a vorbit în premieră, în exclusivitate pentru spynews.ro, ce i-a declanșat boala teribilă pe care încearcă, acum, s-o învingă, luptând cu toate puterile.

După ce a declarat că i-a apărut o tumoră la cap şi că are cancer, Nicu Maharu a povestit și cum a ajuns în această situație cumplită. Fostul iubit al Simonei Sensual a mărturisit că, pe lângă un șir interminabil de beții, acesta era și un împătimit al jocurilor de noroc. “M-am îmbolnăvit pe sistem nervos. De la supărări. Am pierdut sume mari la cazinou și am avut o decădere”, a explicat Maharu, care a făcut astfel referire la comoția cerebrală în urma căreia medicii au descoperit că problemele sale de sănătate sunt mult mai profunde. Surse din anturajul acestuia au dezvăluit, pentru spynews.ro, că Nicu Maharu ar fi pierdut la cazinouri, de-a lungul timpului, sume fabuloase, care, potrivit martorilor, ar depăși, în total, suma de un milion de euro. În acest context, Maharu ar fi rămas și fără două locuințe de lux, una în Cartierul Francez și una în Băneasa.

 

Contactat telefonic de reporterii spynews.ro, Maharu a dezvăluit că a trecut prin momente extrem de grele. “Am avut o decădere în urma căreia am paralizat pe partea dreaptă. Am fost foarte rău. Am o tumoră la cap. Cancer!”, a explicat Maharu. Acesta a adăugat, însă, că după o lungă perioadă în care aproape își pierduse speranța, s-a tratat iar starea lui de sănătate s-a ameliorat aproape miraculos. “Sunt bine acum, nu sunt mort cum spune lumea. Sunt viu!”, susține Maharu. Acesta spune că a renunțat complet la băutură, iar tratamentul a dat rezultate. “Gata cu băutura. La revedere! Înainte beam încontinuu câte o săptămână. Numai tărie”, a mărturisit fostul iubit al Simonei Sensual.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro