EXCLUSIV / Poveste incredibilă! O dansatoare de maneliști a pus interlopii pe o rivală! Aceștia au violat-o, au umilit-o și au filmat tot

Dacă pe vremuri supremaţia se câştiga mai mult în stradă, între interlopi şi găştile cartierelor, iată că încet, încet, rivalităţile s-au mutat toate planurile: muzică, politică, modă şi multe alte domenii!

Cum lumea manelelor este foarte controversată şi plină de tot felul de personaje, la fel şi poveştile din interior sunt care mai de care mai uluitoare! Manele cântă mulţi, dar câţiva sunt cu adevăraţi "regi ai muzicii lăutăreşti", iar lupta pe scenă s-a dat de multe ori între doi dintre ei, consideraţi pe bună dreptate, cei mai buni.

Dacă din respect şi consideraţie, atât unul cât şi celălalt au respectat teritoriul celuilalt din păcate nu acelaşi lucru putem spune despre dansatoarele preferate ale aceatora, care au pornit un scandal monstru!

În loc să-şi vadă de dansul lor, fetele au început să-şi vâneze teritoriul celeilalte, pe principiul "mergem unde este mai bine" uitând astfel de loialitate sau recunoştinţă. Simţind ameninţarea, una dintre ele a recurs la metode mai puţin ortodoxe. Din surse apropiate, ajunse direct pentru www.spynews.ro, am aflat că blonda celebră din stuff-ul unuia dintre manelişti a plătit nişte "băieţi răi" să o aducă la tăcere pe cealaltă dansatoare şi să-i dea o lecţie dură, arătându-i o dată pentru totdeauna cine este şefa.

Din nefericire, urmările au fost deosebit de grave, vătămare şi chiar acuzaţie de viol, dansatoarea cu pricina trăind un coşmar de nedescris pe propria ei piele! Nu suntem în măsură să judecăm pe nimeni, organele de poliţie şi justiţia o vor face desigur, găsind vinovaţii, dar nu putem să nu tragem un semnal de alarmă, mai ales că nimeni nu are dreptul să-şi facă singur dreptate.

Considerăm că "talentul" ar trebui să fie singura armă permisă şi bunul simţ într-o lume care din păcate, devine pe zi ce trece, o junglă în care răzbate cine poate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro