EXCLUSIV/ Prietenii lui Versace, îngrijorați! Ce a făcut băiatul de bani gata de îi sperie atât de tare pe cei din jur încât se gândesc să-l dea pe mâna medicilor

+4 click pentru
galerie

De-a lungul vremii, Andrei Versace a tot epatat cu „smecheria”. Dar, se pare, de ceva vreme încoace, craiul de Dorobanţi suferă o schimbare majoră de comportament. Reporterii Spynews.ro au aflat care este pasiunea ascunsă a „Regelui fiţelor” şi cum şi-a propus tânărul să surprindă întreaga audienţă.

Cu siguranţă toată „lumea bună” a showbiz-ului va suferi un şoc. Şi asta pentru că Andrei Versace, coloratul personaj din lumea mondenă a Capitalei, este hotărât să lase deoparte viaţa de huzur pe care a dus-o până acum ceva timp. „Regele fiţelor” îşi doreşte din tot sufletul lui de „barosan” să demonstreze că este cu totul alt om şi că are veleităţi de artist. Reporterii Spynews.ro au reuşit să afle care este marea pasiunea a crăişorului care până mai ieri dădea tonul „şmecheriei”.

„M-am hotărât să învăţ să cânt la pian. Nu ştiu cum s-a întâmplat, dar pur şi simplu m-am îndrăgostit de acest instrument. Vreau să demonstrez că sunt un „barosan” şi când vine vorba de artă. Am început să iau lecţii de la un profesor şi sper ca în cel mai scurt timp să îmi cumpăr şi propriul pian. Este o ambiţie personală, vreau să arăt că pot”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, Andrei Versace.

Mai mult decât atât, mai în glumă, mai în serios „Regele fiţelor” şi-a propus caîn viitorul apropiat, după ce va deprinde tainele instrumentului muzical, să suţină, în faţa prietenilor, o reprezentaţie artistică. „Dacă totul o să decurgă aşa cum mi-am propus o să îmi strâng toţi prietenii şi o să susţin un concert. Poate mă lansenz în muzică”, ne-a mai spus, cu zâmbetul pe buze, tânărul.

Andrei Versace a devenit celebru datorită postărilor sale de pe reţelele de socializare în care îşi etalează cele mai scumpe achiziţii şi se laudă cu cele mai noi cuceriri. Versace nu ratează nicio ocazie de a ieşi în evidenţă, fiind motivat şi de faptul că are foarte mulţi admiratori pe site-urile de socializare. Mai mult, expresii ca "pe barosăneală", "corespunzătoare" şi "corectă" au devenit deja virale pe internet.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro