EXCLUSIV!!! Prima declaraţie oficială a lui Marius Elisei despre posibilul divorţ de Oana Roman!

Lumea showbiz-ului autohton a primit cea mai neaşteptată veste. Oana Roman şi Marius Elisei sunt pe cale să se despartă. Soţul fiicei fostului premier al României a anunţat pe o reţea de socialiyare că „Într-un final... aşteptarea a luat sfârşit... Dumurile noastre... sunt diferite...”. Contactat de reporterii Spynews.ro, Elisei a oferit primele detalii despre posibilul divorţ.

Oana Roman şi Marius Elisei DIVORŢEAZĂ!?! Soţul vedetei a făcut ANUNŢUL: "Într-un final, aşteptarea a luat sfârşit! Drumurile noastre sunt diferite!"

„Este prea devreme să dezvolt acest subiect. Nu vreau să comentez. Sper că mă înţelegeţi. Este prea devreme...”, ne-a declarat Marius Elisei în exclusivitate.
Oana Roman este fiica fostului premier al României Petre Roman şi al Mioarei Roman. Ea este căsătorită cu Marius Elisei. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pentru prima dată pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.
VIDEO / Ce a spus Oana Roman cu câteva ore înainte ca soţul ei să anunţe DESPĂRŢIREA

Pe 23 septembrie 2016, Oana Roman şi Marius Elisei şi-au reînnoit jurămintele la Biserica Sfântul Anton din Capitală. La slujba religioasă le-au fost alături naşii, câţiva prieteni şi Mioara Roman. Petre Roman nu a venit. Ziua în care şi-au reînnoit jurămintele are o semnificaţie importantă pentru Oana Roman şi Marius Elisei. Ginerele fostului premier al României şi-a serbat ziua de naştere. Marius Elisei a făcut 30 de ani.
Prima reacție a Oanei Roman după ce Marius Elisei a anunțat despărțirea

Mioara Roman s-a căsătorit cu Petre Roman, fostul premier al României, în 1974. În timpul mariajului lor s-au născut două fiice: Oana şi Catinca Roman. Iar în 2007, Mioara Roman şi Petre Roman au divorţat.
A anunţat DESPĂRŢIREA de Oana Roman, iar acum, Marius Elisei are alt STATUT! E "SINGLE"

Petre Roman s-a născut 22 iulie 1946, în București. El este un politician român, inginer și profesor universitar. A fost prim-ministru al României între 1990 și 1991. În prezent, el se află la al doilea mariaj. În 2009 s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc care i-a dăruit un fiu.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro