EXCLUSIV!!! Prima reacţie a lui Florin Piersic după ce Tatiana Iekel, prima sa soţie, a murit!

+2 click pentru
galerie

Florin Piersic © Facebook

Unul dintre cei mai iubiţi români din toate timpurilor, Florin Piersic, traversează un moment greu din viaţă. Tatiana Iekel, prima soţie a îndrăgitului actor, s-a stins din viaţă la vârsta de 84 de ani.  

Contactat de reporterii Spynews.ro, maestrul teatrului românesc s-a declarat afectat de dispariţia actriţei. 

„Minunata artistă Tatiana Iekel a plecat într-o stea. Eu, la cei 82 de ani, o plâng, pentru că mi-a fost soţie şi mi-a dărut un minunat băiat, pe Florin Piersic Jr, de care sunt foarte mândru. Sunt în lacrimi, m-a costat scump. Eu am iubit-o enorm pe Tatiana”, a declarat Florin Piersic.

Născută la Iaşi, pe 10 octombrie 1932, Tatiana este repartizată la Teatrul Mic imediat cum termină Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale. Aici a jucat fără întrerupere, cu mare dragoste şi un talent inegalabil, până la vârsta pensionării.

Florin Piersic este un actor român de teatru şi film, care a rămas celebru graţie rolurilor din Harap Alb şi Mărgelatu. A jucat drama, comedie, tragedie, figuri istorice şi haiduci pe marele ecran şi pe scenă Teatrului Naţional din Bucureşti. Născut pe 27 ianuarie 1936, la Cluj, Piersic este la a treia căsătorie şi are doi fii din cele anterioare. Cel mai mare, Florin Jr, este şi el actor şi regizor.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din tară, dar şi din întreaga lume, te aşteptam şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest