EXCLUSIV! Primele declarații ale Andreei Podărescu despre sarcină! Fericirea brunetei nu se poate măsura în cuvinte

Andreea Podărescu este, de câteva zile, în culmea fericirii. Iar asta pentru că, chiar în ziua de 1 Martie a primit cea mai frumoasă veste cu putință. Mai exact, ea este însărcinată și urmează ca, în toamnă, la sfârșitul lunii octombrie, să nască copilul pe care și-l dorea din tot sufletul.

Andreea Podărescu, însărcinată în patru săptămâni, trăiește acum o perioadă extrem de fastă în plan personal. Pentru că, de când a primit confirmarea că este însărcinată, iubitul ei George o răsfață și îi face absolut toate poftele, dovedindu-i astfel că își dorește și el să fie un tată exemplar. De altfel, spun apropiați ai cuplului, cei doi au de gând să se căsătorească mai devreme decât își propuseseră inițial, ei dorind ca în momentul în care bebelușul va veni pe lume să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului.
”Nu vreau să vorbesc despre asta, este o chestiune pe care vreau să o păstrez pentru mine”, este prima declarație pe care a dat-o Andreea Podărescu, ea recunoscând, totuși, că ceea ce simte nu se poate exprima în cuvinte.
În altă ordine de idei, George, viitorul tătic fericit, nu este atât de retras, el sărbătorind vestea cu mai mulți amici de-ai săi, fericit din cale afară, povestindu-le că, în aceste momente, simte, cu adevărat, că are un rost. 
Controversat om de afaceri, deținător al unor bolizi sport de zeci de mii de euro, George a cerut-o de soție anul trecut și, inundată de lacrimi de fericire, Andreea a spus un ”DA” mai răspicat decât oricare altul din viața ei. Inelul, unul cu diamant, cu care a fost cerut- de George a fost așezat, artistic, în mijlocul unui munte de flori, trandafiri roșii și albi, buchet care a desenat o inimioară.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro