EXCLUSIV / Primele declarații ale ”Braziliencei” lui Nuțu Cămătaru despre SARCINĂ

+2 click pentru
galerie

Cel mai temut clan interlop din România este, acum, în sărbătoare. Nu, nu au fost retrase acuzațiile pe care procurorii nu contenesc să le mai aducă diverșilor membrii ai grupării, ci controversatul Nuţu are toate motivele să fie mai fericit ca niciodată. Iar asta pentru că ”Brazilianca” îi va oferi cel mai frumos cadou.

Nuţu Cămătaru, Ion Balint aşa cum este trecut în buletin, este în culmea fericirii, iar acum contrversatul om de afaceri numără zilele până când îşi va ţine în braţe cel de-al treilea moştenitor. Claudia, frumoasa lui soţie, i-a făcut cel mai frumos cadou, iar pe rodul iubirii lor îl vor cunoaste peste aproximativ două luni de zile, atunci când tânăra va aduce pe lume un frumos bebeluş. Contactată de reporterii Spynews.ro Claudia Balint a confirmat zvonurile despre o posibilă sarcină printr-un răspuns scurt şi la obiect “Da, sunt însărcinată şi sunt foarte fericită”, ne-a spus “Brazilianca”.
Cu toate că a fost foarte rezervată în cuvinte, Claudia şi-a afirmat clar dorinţa de a râmâne o persoană foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa personală. “Eu nu sunt vedetă ca să se vorbească de mine, nu îmi doresc să apar. Nu vreau să comentez mai mult” ne-a mai spus Claudia.
Acum că frumoasa brunetă îi va mai dărui un moştenitor, Ion Balint pare că este în al noulea cer. “Este foarte bucuros şi radiază de fericire. O iubeşte enorm pe Claudia şi mai ales acum când i-a dărut cel mai frumos cadou, este alt om”, ne-a declarat un apropiat al cuplului.
Îl iubeşte necondiţionat
Claudia și celebrul Nuțu Camătaru formează un cuplu de mai bine de doi ani, după ce aceștia și-au unit destinele în 2014, pe când celebrul interlop se afla încarcerat în penitenciarul Rahova. Focoasa brunetă și-a dovedit din plin dragostea față de celebrul interlop, fiind alături de acesta și suținându-l în cele mai grele momente din viață.
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro