EXCLUSIV / Reacţia emoţionantă a lui Puiu Gheorghiu după ce fiica lui Florin Salam a fost cerută în căsătorie

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Reacţia emoţionantă a lui Puiu Gheorghiu după ce fiica lui Florin Salam a fost cerută în căsătorie © Facebook

Nunta mare ce se anunţă în familia lui Florin Salam l-a emoţionat până la lacrimi pe mentorul manelistului, Puiu Gheorghiu.

Contactat de reporterii Spynews.ro, Puiu Gheorghiu, fostul impresar al lui Florin Salam, a ţinut să-i felicite pe cei doi pentru pasul pe care l-au făcut.   

„Mă bucur enorm. Mă bucur pentru Betty că iubeşte şi că a intrat într-o familie bună şi de oamnei cu coloană vertebrală. Cel mai mult mă bucur pentru Cătălin,. Şi asta pentru că în sfârşit şi-a luat inima în dinţi şi a făcut acest pas. A cerut-o pe Betty. Sunt doi oameni minunaţi, se merită unul pe celălalt”, ne-a declarat, vizibil emoţionat, Puiu Gheorghiu. 

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost într-o vacanță în Spania, iar când s-a întors, fata lui Florin Salam a avut parte de surpriza vieții ei. Cătălin Vișănescu a cerut-o pe Betty în căsătorie chiar pe aeroport.

La doar 17 ani, Betty i-a spus ”DA” iubitului ei Cătălin. Fata cea mare a manelistului a fost luată prin surprindere de iubitul ei, iar emoțiile au fost cu siguranță foarte mari pentru Betty, dar și pentru Cătălin.

Betty Stoian este pasionată de muzică, însă, spre deosebire de tatăl, Florin Salam, ea nu a ales să cânte manele. Piesele sale care îi amintesc de mama pe care a pierdut-o pe când era doar un copil fac furori. În prezent, Betty trăieşte o poveste de dragoste alături de un bărbat, pe care-l cheamă Cătălin Vişănescu.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro