EXCLUSIV! S-a iubit cu milionarul Nick Rădoi și acum e ÎNSĂRCINATĂ!

O bună bucată de vreme, milionarul Nick Rădoi a crezut că a găsit în ea jumătatea pe care o căutase atât amar de vreme. S-au logodit, iar totul părea perfect, iar relația lor părea să se îndrepte spre un deznodământ fericit, în fața altarului...

Afaceristul Nick Rădoi își găsise jumătatea în braţele frumoasei Mădălina Apostol, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat mai devreme decât ar fi crezut, chiar dacă cei doi au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a fi fericiți.
Pentru că Nick Rădoii nu a precupețit nimic pentru a o vedea cu zâmbetul pe bune pe frumoasa brunetă, mama a doi copii: a răsfăţat-o cu vacanţe exclusiviste, i-a dăruit un superb inel de logodnă, a achiziţionat pentru ea un apartament de lux şi i-a lăsat un card cu 100.000 de euro ca să nu îi lipsească nimic. Deşi lucrurile mergeau ca pe roate între ei, la finalul lui 2014 și-au spus ”adio”. Acum însă, frumoasa brunetă care s-a iubit cu Nick Rădoi și-a refăcut viața, găsindu-și fericirea în brațele altui bărbat. Mai mult decât atât, Mădălina a decis să facă un pas extrem d eimportant în viața ei, motiv pentru care acum este însărcinată, celor doi copii ai săi din căsnicia pe care a avut-o urmând să li se adauge, peste doar câteva luni, un al treilea.
Până atunci însă, ca orice graviduță, este răsfățată din plin de iubitul ei, acesta dăruindu-i zilnic buchete imense de flori și satisfăcându-i toate poftele de femeie însărcinată cu tot felul de dulciuri care mai de care mai apetisante.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro