EXCLUSIV Sânziana Buruiană a fost bătută de Zuluf la nuntă! Află de la ce a pornit totul!

+2 click pentru
galerie

Dragoste cu năbădăi! Sânziana Buruiană (29 de ani) şi fotbalistul Nicolae Zuluf (26 de ani) trăiesc o idilă care depăşeşte uşor graniţele telenovelelor! De altfel, gelozia tânărului i-au adus pe cei doi de nenumărate ori în pragul unor discuţii aprinse. Cel mai recent episod s-a consumat în urmă cu o lună la o nuntă unde se pare că cearta a degenerat şi, pe lângă lucrurile urâte pe care şi le-au spus, Sânziana a fost agresată fizic.

Se gândesc şi ei serios să ajungă în faţa altarului, iar până atunci «exersează» la nunţile prietenilor! Din păcate, rolurile de mire şi mireasă nu li se potrivesc ca "o mânuşă" Sânzienei şi iubitului ei, Nicolae Zuluf. La o petrecere unde au fost invitaţi fotbalistul şi partenera lui, distracţia s-a stins repede pentru cei doi. Înconjuraţi de invitaţi numai unul şi unul, blondina şi fotbalistul s-au prezentat şi ei aranjaţi la patru ace, aşa cum impunea dress-codul evenimentului.

Chiar dacă blondina a arătat ca o prinţesă, iubitul ei a început să devină rece ca gheaţa când a surprins-o pe Sânzi că arunca, din când în când, ocheade prietenilor mirelui, fotbalist brazilian. Nici nu este de mirare că invitaţii, jucători de fotbal cu trupurile bine lucrate la sală, i-au atras atenţia fotomodelului. Pentru Zuluf însă a fost picătura care a umplut paharul amar al geloziei.

Cu nervii întinşi la maximum, acesta i-a cerut imediat explicaţii consoartei. Ca să nu facă vreo scenă în public, dat fiind faptul că fotbalistul se aprinde repede şi este gelos din fire, acesta a chemat-o pe blondină în toaleta restaurantului. Aici cei doi şi-au aruncat cuvinte grele. Degeaba a încercat Sânziana să se scuze, căci argumentele ei nu au ţinut şi în secunda doi s-a trezit trasă de păr. Surse din anturajul cuplului au povestit pentru Spynews că cei doi s-au retras de la nuntă la scurt timp după scandal, ba chiar au plecat separat de la petrecere.
Contactaţi telefonic, Sânziana şi Zuluf au avut însă cu totul altă versiune a poveştii. Dacă fotbalistul a recunoscut că iubeşte pătimaş şi este mai gelos de fel, blondina  a susţinut sus şi tare că iubitul nu s-a atins de niciun fir de păr din capul ei. „De obicei noi stăm puţin la nunţi. Nu este al meu tocmai în apele lui la astfel de petreceri”, a explicat Sânziana Buruiană.
Nu ar fi pentru prima dată, însă, când blondina ar avea de pătimit din cauza comportamentului fotbalistului. Fotomodelul a avut şi în trecut de tras din cauza geloziei iubitului ei. Aceleaşi surse povestesc că tânăra este terorizată cu telefoane şi verificată la sânge.

Citeşte şi: EXCLUSIV Uite ce face un celebru coprezentator de la Antena Stars! Aleargă ca «istericul» în parc!  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest