EXCLUSIV / S-au împuşcat, s-au tăiat, până n-au mai rezistat! Adevărul despre tentativa de omor din comuna Pantelimon

Clanul Chira, care a terorizat de multă vreme populaţia din zonele 23 August şi Faur este una dintre cele mai importante grupări interlope din sectorul şi în ultima perioadă şi comuna Pantelimon.

Gruparea este specializată pe răpiri, şantaje şi stoarceri de bani, dar se ocupă şi de proxenetism, trafic de droguri şi cămătărie.

Clanul Chira se pare că nu au mai avut scandaluri în ultimul timp deşi îşi doreau să evolueze pe "piaţa" neagră, dar rivalii din clanul lui Tandim le-au cam pus "capac". 
În urmă cu 6 luni de zile, la o seară de barbut (joc de noroc cu zaruri), cei din familia lui Tandim i-a invitat la un joc pe cei din familia lui Aurel Chira. Se pare că jocul a fost în favoarea lui Aurel Chira. Interlopii din familia lui Tandim au susţinut că au fost păcăliţi şi că îşi vor banii pierduţi la joc. Văzând că situaţia ieşise de sub control, aflandu-se la ei acasa, în "oraşul lor" mai exact comuna Tânganu, pe lângă Cernica au fugit mâncând pământul.
Se pare că timpul n-a ţinut cu ei şi un nepot de-a lui Tandim a fost prins la un cazino unde acolo avea "prioritate" Aurel a lu' Chira, dând bani cu dobândă. A fost scos în afara cazinoului, pus la un perete, dezbrăcat şi bătut cu nişte crose de golf! Văzând că se ţine pe picioare, l-au împuşcat în mână şi în picior şi l-au aruncat într-o groapă. Mai multe persoane aflate întâmplător pe stradă au fost bătute atunci deşi nu aveau nicio legătură cu victima sau cu agresorii.

La scurt timp după incident, unul dintre liderii clanului Chira şi totodată cel care îl tăiase pe nepotul lui Tandim cu sabia, apoi fusese împuşcat şi aruncat într-o groapă de vreo 25 de metri este şi acum căutat de oamenii legii, fiind acuzat de tentativă de omor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

R.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro