EXCLUSIV / Şocant! O super vedeta, scandal cu poliţia! A atacat o femeie cu foarfeca şi i-a spus că nu mai scapă! A fost sânge peste tot!

+4 click pentru
galerie

 

Şi înca o data, cea mai fidela fată s-a întors cu siguranţă! Vă sună cunoscute aceste versuri dragi cititori? Ei bine, este vorba chiar de ea, de Dana Coteanu zisă şi Marijuana, care s-a întors, dar nu cu o nouă melodie hip-hop/rap, ci cu un nou scandal! 
Măcinată de multi demoni, substanţe interzise, foşti soţi, un tată cu care nu s-a înteles niciodată, lucrurile păreau că s-au liniştit în ultima vreme pentru fosta artistă. Afacerea cu bijuterii, mergea binişor, Dana îşi deschisese chiar un mic stand în centrul vechi, totul părea că intră în sfârşit pe un făgaş normal în viaţa ei. 
Din păcate, un nou scandal izbucneşte iar "eroina" este tot Dana. Dar să începem cu începutul, marţi seară, ora 17:50, strada Ion Ghica nr 4 Camera de Comerţ, un scandal a izbucnit în incinta clădiri la târgul de "HandMade", agresoarea noastră celebră şi fidela Dana a "caşunat" pe o posibilă participantă/concurenta la târg!
Victima ne-a declarat în exclusivitate pentru site-ul www.spynews.ro: "Începuse să cânte imnul României, înainte de a da stingerea la targul de antichităţi şi handmade, toata lumea îşi strângea catrafusele să plecăm acasă, şi dintr-o dată s-a oprit din cântat, şi a venit la mine cu o ură de m-am şi speriat, a sărit peste standul meu cu o foarfeca în mână, mi-a dărâmat taraba şi cea de lângă, m-a tras de păr, au sărit colegii în ajutor s-o ţină pe turbată de mâini, dar nu au putut. Zicea încontinuu că mă omoară, că nu scap cu viaţă de aici, că bagă ceva în mine, erau şi tablourile şi feţele de mese pline de sânge şi pe podea, după cum vedeţi aici jos! După 5 minute în care băieţii au încercat să o calmeze, a scăpat iar din braţele lor, şi a venit la mine, m-a bătut din nou şi s-a jurat şi pe copilul ei că mă omoară acum! Am fugit afară, am ţipat cât am putut de tare AJUTOR AJUTORRR , HELP HELP, până la urmă a venit un francez ... mare, cred că era sportiv sau bodyguard, m-a ajutat să scap cu viaţă iar colegii mei au chemat imediat poliţia. Am făcut o plângere penală pe numele ei, şi sper din tot sufletul că domnii anchetatori să facă ceva, că a promis când mă prinde că mă omoară şi o cred în stare că avea o ură în ea de om nebun! Vă rog să mă credeţi că nu ştiu de ce a sărit la mine să mă omoare, nu i-am făcut nimic, nu îi datorez nimic, nici bună nu ne dădeam, practic nu ne cunoaştem, nu am avut vreodată vreo legătură sau ceva... Îmi este frică să mai ies şi din casă credeţi-mă pe cuvânt!" ne-a declarat în exclusivitate pentru www.spynews.ro victima Danei 'Marijuana' Coteanu.

Dana, cea care era la un moment dat cea mai rebelă interpretă de hip-hop din România, este acum mama a două fetițe superbe, și deși a mai pus câteva kilograme pe ea, pare să îi meargă bine și să fie fericită, mai ales de când a ieșit din perioada neagră în care substanțele interzise erau singura ei pasiune.

Cu substanțele interzise Dana a avut o relație complicată care a dus-o de multe ori la spital, însă acum a uitat și a lăsat în urmă acea parte a vieții ei.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Dana Marijuana, de nerecunoscut după ce a câştigat lupta cu depresia: "M-am gândit la sinucidere"

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro