EXCLUSIV / Sora şi tatăl Denisei Răducu, mărturii şoc la 1 an de la moartea artistei! Ce s-a întamplat cu Denisa în ultimele luni de viaţă şi cine profită acum de banii artistei!

+4 click pentru
galerie

A trecut un an de când Denisa Răducu a plecat dintre noi şi a lăsat în urmă o familie îndurerată şi multe întrebări fără răspuns. Ce s-a întâmplat cu Denisa, de ce a murit, de fapt, cea care le era sprijin şi lumina ochilor?

Cum s-a putut ajunge la o asemenea tragedie? Dacă până acum, au tăcut şi au vorbit doar despre durerea rămasă în urma ei, înainte de a face parastasul de un an, tatăl şi sora Denisei au hotărât să spună adevărul. Tot ce nu s-a ştiut despre viaţa frumoasei artiste, despre boală, dar mai ales despre lunile de chin prin care au trecut alături de ea şi despre cine profită acum de munca ei.

Adelina, sora Denisei, rememorează cu lacrimi în ochi momentele în care au aflat de cumplita boală şi tot ce urmat după: „Când a aflat diagnosticul a fost singură. Apoi ne-a sunat. Nu ne venea să credem, am sunat-o şi mi-a spus: Două tumori. E, cum două tumori? Şi apoi a mers mai departe la doamna profesor. Şi a fost acelaşi diagnostic. A fost un şoc pentru toată lumea. Dacă ar fi mers mai devreme la medic probabil ar fi fost şanse...” Deşi s-a spus că Denisa nu a ştiut ce se întâmplă cu ea, adevărul este altul.

„A început să realizeze că este foarte grav ce i se întâmplă pentru că îi dădeam medicamente peste medicamente şi tot felul de medicamente şi în loc să vadă o însănătoşire sau un pas înainte ea se tot simţea slăbită şi punea tot felul de întrebări. Eşti sigură că mă ajută la ceva? Şi tot timpul spuneam, da o să te ajute sigur, ăsta e procesul, ăştia sunt paşii care trebuie urmaţi şi trebuie urmaţi şi să fii puternică, şi să te alimetezi şi să trecem peste”, explică sora Denisei.

Tatăl Denisei o ascultă pe fiica lui şi nu se poate abţine să nu plângă. Durerea este mult prea mare iar el nu se poate despărţi nicio clipă de amintirea „îngerului blond”, care-i lumina viaţa.

„Peste tot şi la mine în casă am peste tot numai fotografii cu ea. Nu pot să stau fără să merg la cimitir cu o floare, cu o lumânare şi acasă întodeauna am fotografii peste tot, peste tot am numai fotografii. Ea, până să plece la Bucureşti, a încercat să-şi facă o casă la noi în comună, deci cu tot ce avem şi cu sprijinul întregii familii încercăm să o definitivăm, în măsura posibilităţilor. Era trist când treceam pe acolo şi vedeam că zidurile de pe o zi pe alta se deteriorau de ploi, de frig, de ninsori, şi am vrut să facem ceva să rămână în amintirea ei”, povesteşte cu lacrimi în ochi tatăl Denisei.

A lăsat în urmă suflete pline de durere, dar şi o moştenire pe care părinţii şi sora ei vor să o ducă mai departe. Familia luptă acum, cu ajutorul avocaţilor, pentru drepturile de autor şi pentru tot ce a lăsat Denisa pentru cei care au iubit-o.

Tatăl Denisei este hotărât să-i facă dreptate fiicei lui, cu orice preţ: „Noi am apelat la o firmă de avocatură, suntem în stadiul de a culege probe, dovezi şi documente prin care să se hotărască în faţa instanţei de judecată să vadă cine are dreptate şi cine nu are. Dacă băieţii au lucrat corect şi nu au nicio vină, nu este nimic, totul va merge ok, va merge înainte, dar după câte am înţeles s-au făcut nişte măgării. Pentru că sunt nişte băieţi cărora le-au intrat în buzunar nişte sume destul de frumoase. Iar noi, din munca ei, din munca Denisei, noi n-am reuşit să-i cumpărăm o floare sau o lumânare să mergem şi noi la mormânt, poate din lumea ei de acolo să se bucure de buchetul ăla de flori.

Despre ultimele luni din viaţa Denisei, despre lupta pentru banii rămaşi în urma ei, despre ce s-a întâmplat cu iubitul artistei după moartea ei, dar şi ce plănuieşte familia pentru parastasul de un an, veţi afla la Star Magazin, cu Laura Micovschi, astăzi, de la ora 14.00

Nu rataţi un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, filmat chiar în casa Denisei Răducu. Sora şi tatăl artistei spun totul!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro