EXCLUSIV! Sunt un cuplu-bombă, iar acum el i-a dat inelul! Sunt la un pas să se căsătorească!

Formează unul dintre cele mai controveraate cupluri de la noi, iar relația lor a fost presărată cu scandaluri care mai de care mai mari, el fiind, și nu o dată doar, violent cu ea. Cu toate acestea, acum, cei doi par să fie mai fericiți ca niciodată, iar ea a fost cerută, oficial, în căsătorie.

Conform unor surse apropiate de vedetă, Beyonce de România pare să fie extrem de fericită în aceste momente. Iar motivele, ne-au dezvăluit apropiațiui ei, sunt legate de relația pe care o are cu Ibrahim. Mai exact, tânărul de origine străină cu care se iubește cântăreața s-a schimbat radical, se comportă frumos cu ea, iar episoadele violente sunt istorie.

Mai mult, se pare că Ibrahim a dovedit că este, de fapt, un romantic incurabil și, zilele trecute, a surprins-o pe Beyonce cu o cerere în căsătorie dublată de un inel de logodnă pe care l-a cumpărat cu bani grei.
Motivul pentru care cererea în căsătorie a fost formulată, spun sursele noastre, este legat și de planurile de viitor pe care cei doi și le-au făcut cu privire la copii pe care îi doresc. ”Vor copii și s-au gândit că ar fi mai frumos dacă i-ar face din postura de oameni căsătoriți. Din ceea ce știu, la anul va avea loc nunta”, ne-a spus o amică de-a vedetei.

Citește și:

Beyonce de România a căzut din lac în puţ! "Suferă enorm pentru ce i-a făcut lui Ibrahim"

Beyonce de România a CEDAT! Bruneta s-a prăbuşit în stradă după ce a fost ameninţată de fostul iubit

Beyonce de România, goală la televizor! Şi-a arătat "bombeul" proaspăt operat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro