EXCLUSIV / „Tata Puiu” vrea să dea lovitura în domeniul imobiliar! Ce afacere de milioane a pus la cale

+2 click pentru
galerie

EXCLUSIV / „Tata Puiu” vrea să dea lovitura în domeniul imobiliar! Ce afacere de milioane a pus la cale © Hepta

Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al al naţionalei de fotbal a României este pus pe fapte mari. Generalul a pus la cale o afacere de milioane şi este pe cale să dea lovitura în domeniul imobiliar.

Considerat „somer de lux” după ce a părasit banca tehnică a naţionalei, „tata Puiu” s-a apucat foarte serios de afaceri în domeniul imobiliar. După ce în urmă cu ceva timp a învestit o adevărată avere într-o vilă de lux pe care i-a făcut-o cadou fiului Andrei, acum, Puiu Iordanescu vrea să dea marea lovitură. Conform unor surse apropiate fostului selecţioner, Generalul este pe cale să parafeze afacerea anului în domeniul imobiliar. Concret, Anghel Iordănescu negociază cu câţiva investitori în domeniu pentru a pune bazele unui cartier rezidenţial în apropierea Capitalei. Dacă înţelegerile se parafează, Anghel Iordănescu are toate şansele să devină unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţă. Şi asta pentru că suma investiție se ridică a câteva milioane de euro.

Scandal cu partenerii de afaceri

În urmă cu câţiva ani, presa economică relata faptul că Iordănescu solicitase AGA a societăţii la care deţine acţiuni (un hotel din Predeal) ca pe ordinea de zi să fie introdusă şi realizarea unei expertize contabile asupra activităţii societăţii în perioada 2008 – 2013, el dorind şi ca preşedintele CA să dea explicaţii cu privire la votul negativ dat iniţial acestei solicitări. În calitate de acţionar, selecţionerul dorea să afle, de asemenea şi care era situaţia financiar-contabilă a companiei. Iordănescu le solicita acţionarilor tragerea la răspundere a persoanelor care se făceau vinovate pentru prejudiciile aduse companiei prin nerecuperarea creanţelor prescrise, aşa cum se votase, la momentul respectiv, în şedinţa Consiliului de Administraţie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro