EXCLUSIV / Victor, uite ce îţi pregăteşte Bianca Drăguşanu la nuntă! „Să ia jartiera cu dinţii. Tradiţia asta o voi respecta!“

Bianca Drăguşanu radiază de fericire la braţul lui Victor Slav, bărbatul cu care se va căsători în această toamnă. Pregătirile pentru nuntă sunt în toi, iar roşcata ştie deja la ce „chinuri“ îşi va supune viitorul soţ.

După experienţa „Dansez pentru tine“, la care au participat împreună şi în urma căreia au şi ajuns să formeze un cuplu, roşcata vrea ca mirele ei să facă un adevărat show la petrecere. Şi asta pentru că are de gând să ridice tensiunea invitaţilor cu un moment fierbinte, la care Victor va fi cel „chinuit“. Acesta va avea misiunea de a ajunge la jartiera de sub rochie şi de a o scoate de pe piciorul ei fără să îşi folosească mâinile. „Asta cred că da, o să vreau ca Victor să ia jartiera mea cu dinţii. Tradiţia asta o voi respecta şi cam atât. Nu vreau să fiu furată de la nuntă. În cel mai rău caz, ar putea să mă fure somnul pentru că eu nu sunt rezistentă“, a declarat Bianca Drăguşanu pentru spynews.ro. Vedeta şi-a făcut obiceiul de a se consulta cu naşa privind detaliile organizării fericitului eveniment. „În ciuda speculaţiilor, eu şi Nicoleta ne înţelegem foarte bine şi îi cer tot felul de sfaturi legate de nuntă“,a adăugat iubita lui Victor Slav.

Foto: Andrei Preda


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro