EXCLUSIVE / Pe unii îngheţata îi răcoreşte, pe Randi îl încinge! Cântăreţul şi-a pipăit femeia de faţă cu toţi, la mall!

+6 click pentru
galerie

Băieţii buni, frumoşi şi care cântă şi compun numai hituri, au mare succes la femei!
Aşa este şi cazul cântăreţului Randi care a fost văzut de multe ori în compania unor fete, care de care mai frumoase... 

Şi dacă fata este frumoasă şi apetisantă, înţelegem faptul că deşi este un băiat bine crescut, Randi nu s-a putut abţine să nu îşi atingă iubita ziua în amiaza mare la mall.
La un stand de îngheţată, dornic să se răcorească şi să-şi răsfeţe femeia cu ceva dulce, cântareţul a stat cuminte la coadă, dar mâinile lui s-au aflat în permanenţă pe corpul iubitei, fapt ce demonstreză că dorinţa era mare şi fata numai bună de iubit!

CITESTE SI: VIDEO / Randi a vorbit despre momentul în care va deveni tată. Artistul aşteaptă cu sufletul la gură

Deşi nu mai este chiar atât de tânăr şi ar fi vremea să se pună la casa lui, Randi demonstrează că înca mai vrea să copilărească, că îi place viaţa şi că nu este încă pregătit să-şi dedice viaţa unei singure femei. Un lucru este însă cert, cu un chip frumuşel şi multe hituri, ajungi mai uşor la inima fetelor şi practic nu e nevoie de prea multe eforturi!
Cum şi la limbajul trupului Randi stă binişor, nu ne rămâne decât să le urăm distracţie plăcută şi multe nopţi pline de pasiune! <3

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro