EXCLUSIV/Vezi urarea Biancăi Drăguşanu pentru Anda Adam şi Adrian Cristea

Răzbunarea Andei Adam care l-a luat în colimator pe Adrian Cristea, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, pare să nu o afecteze deloc pe vedetă. Roşcata preferă să îşi concentreze atenţia doar asupra lui Victor Slav, care îi va deveni soţ în această toamnă. 

Au apus vremurile când Bianca Drăguşanu era fericită în braţele lui Adrian Cristea. Semn că l-a dat uitării pe prinţ, roşcata nu e deloc deranjată de faptul că el şi fosta iubită a lui Victor Slav, Anda Adam, par a fi la începutul unei idile. Fotbalistul şi cântăreaţa au fost surprinşi de paparazzi, în urmă cu câteva zile, într-un colţ întunecat al unui club din Bucureşti. Fie că au fost loviţi de săgeata lui Cupidon, fie că Anda a vrut să îi plătească Biancăi o poliţă mai veche pentru că a rămas fără Victor Slav, cert este că întâlnirea lor nu a afectat-o deloc pe viitoarea doamnă Slav. „Nu am nicio părere, prezentul meu înseamnă Victor, trăiesc prezentul. Aceste persoane neavând nicio legatură cu viaţa mea, sunt libere să facă ce vor ele. Toţi avem dreptul să fim fericiţi. Aşa că le doresc să fie fericiţi“, a declarat Bianca Drăguşanu pentru spynews.ro.

Mai mult, efortul lui Adrian Cristea de a-şi întâlni fosta iubită la un eveniment monden a fost sortit eşecului. Aceasta nu numai că nu l-a observat în mulţime, ci chiar şi când a aflat că este în sală l-a ignorat fără mustrări de conştiinţă. „Nu am văzut că a venit şi Adrian Cristea. Noi nu am rămas în niciun fel de relaţii. Dacă mă salută, îi răspund, suntem oameni civilizaţi“, a precizat Bianca.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro