Există fotografii ce pot anula nunta Biancăi cu Victor Slav? Vezi ce spune Coco Păun!

+2 click pentru
galerie

Relaţia Biancăi şi a interlopului Coco Păun s-a sfârşit pe patul de spital, după ce fostul iubit a bătut-o cu brutalitate!

"În ultima perioadă am avut discuţii amicale la telefon, m-a căutat de multe ori şi s-a folosit de numele meu pentru a se victimiza. Relaţia noastră de prietenie a durat până anul trecut. Nu m-am pus în genunchi niciodată în faţa ei. Bianca şi-a retras plângerile împotriva mea pentru că minţea. Bianca a avut trei accidente de maşină! ", a declarat interlopul prin telefon pentru kanald.ro

"De ce a deschis subiectul acesta după atâţia ani? Când vorbea urât despre mine ,dădea vina pe cei din redacţie. Referitor la mama Biancăi, aceasta a părăsit-o la vârsta de şase ani, a căutat-o acum când Bianca e vedetă.", a mai adăugat Coco Păun.
"Este o femeie dificilă, au fost discuţii, dar nu-mi amintesc să-i fi dat Biancăi vreo palmă. S-a aruncat singură după pod cu maşina mea. Ea a inventat tot pentru publicitate, pentru bani şi vrea să justifice că este o fată cuminte.", a mai spus fostul iubit al vedetei.

"Pozele sunt din 2009-2010 de pe vremea când era iubita lui Cătălin. Ideea e că s-a întălnit cu mine, am ieşit la restaurant. Tot ce întâlneşte, distruge! Mi-a stricat relaţia cu familia!", a declarat Coco Păun pentru kanald.ro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro