Extravaganţe la nunta Crinei Abrudan şi a lui Gabi Popescu! Artistul miliardarilor lumii a făcut show! Avem imaginile!

Crina Abrudan şi Gabi Popescu au avut parte de o nuntă ca în poveşti. © Facebook

Extravaganţe peste extravaganţe la nunta Crinei Abrudan şi a lui Gabi Popescu! Nici nu putea să fie altfel, decât numai fiţe! Doar se ştie că naşul Cosmin Olăroiu dă ce-i mai bun pentru cei pe care îi căsătoreşte.

La marele eveniment, invitaţii de seamă ai mirilor au avut parte de o surpriză de proporţii. La nuntă a fost adus să cânte Fadi Kod, unul dintre cei mai tari percuţionişti din lume. Canadianul de origine libaneză este renumit pentru show-urile pe care le face la petrecerile magnaţilor din industria petrolieră şi nu numai. Mai nou, oamenii cu bani din România au început să îl invite pe Fadi Kod la diverse evenimente cu ştaif. Până acum, artistul a venit în ţara noastră de două ori, deoarece sunt puţini români care şi-l permit pe cel supranumit „regele tobelor”. Printre aceştia se numără, evident, şi „Oli”, un adevărat prinţ al deşertului.

Fără îndoială, investiţia pe care naşul a făcut-o pentru Crina şi pentru Gabi a meritat. Fadi Kod a dat recital la nuntă. La un moment dat, celebrul artist i-a pus pe tinerii căsătoriţi să se urce pe două scaune şi să danseze pe muzica sa. Fostul fotbalist chiar a fost rugat să renunţe la sacou. Totul spre deliciul invitaţilor.

După acest moment, Fadi Kod a reuşit să o facă pe Crina Abrudan să nu mai plece de lângă el. Superba mireasă a dansat de zor pe muzica percuţionistului.

Fadi Kod este obişnuit să facă show la nunţi. În străinătate a devenit o modă ca artistul bogătaşilor să fie chemat la astfel de evenimente. Magnaţii plătesc, iar femeile din vieţile lor se distrează de minune pe muzica celebrului percuţionist. Imaginile stau mărturie!

Altfel, Crinei nu i-a fost deloc uşor să îşi aleagă rochia pentru marele eveniment! Una deloc ieftină, având în vedere că un model din noua colecție a casei de modă de la care și-a achiziționat-o costă peste 4.000 de euro. A umblat după ea peste mări și țări, dar... a găsit-o pe cea perfectă! Crina Abrudan nu s-a mai uitat la bani și nici la drumul pe care l-a bătut, căci a mers în Israel, la un magazin din Tel Aviv al unui designer faimos pentru a-şi îndeplini visul. În schimb, Gabi Popescu a optat pentru un costum negru, simplu, la care a accesorizat un papion elegant!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro